Gürsu'nun Sağlığı Emin Ellerde - Son Dakika
Güncel

Gürsu'nun Sağlığı Emin Ellerde

Gürsu\'nun Sağlığı Emin Ellerde

Gürsu'nun sağlık alanındaki ihtiyacını karşılayan Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi, 7/24 acil servisi ve poliklinikleriyle her geçen gün hizmet kalitesini arttırarak hizmete devam ediyor.

23.01.2018 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi'ne ataması gerçekleşen Başhekim Mehmet Petek ve hastane yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette çalışmalara ilişkin bilgi alındı.

Nüfusu 90 bine ulaşan Gürsu' daki en önemli ihtiyaçlardan biri olan Devlet Hastanesi'ni ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık "Şehit Başkanımız Cüneyt Yıldız'ın büyük emekleriyle ve vasiyeti olarak hayata geçirilen Hastanemiz, aynı zamanda merhum Başkanımızın ismini taşımakta. Yaşadığımız mutluluğun burukluğu, Hastanemizin Başkanımızın ismini yaşatacak ve hasta insanların sağlık kazanmasını sağlayacak olması nedeniyle bir nebze de olsa hafiflemekte. Hastanemizin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başhekimimiz ve ekibine hizmetlerinde muvaffakiyet diliyorum" dedi.

"Cüneyt Yıldız Devlet Hastanemize ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla, ilçemiz Şoförler Odası'nın desteğiyle yeni minibüs hattı oluşturduk" diyen Başkan Işık, "Yeni minibüs hattı sayesinde, ayrıca, Sporcu Fabrikası, ilçe futbol sahası ve yeni mezarlığın da bulunduğu bölgeye ulaşımda kolaylık sağlanmış oldu. Hastanemize ulaşımın sağlandığı caddemizi de yaptığımız bakım onarım çalışmalarıyla yenileyerek halkımızın hizmetine sunduk" dedi.

30 muayene odası, 12 yoğun bakım ünitesi, 4 ameliyathane, doğumhane ve laboratuarla hizmet vermekte olan Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi, atamaların yapılmasıyla kapasitesini geliştirerek hizmetini sürdürmekte. 20 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Hastane, 75 yatak kapasitesine sahip.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu'nun Sağlığı Emin Ellerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement