Gürz'ün Yeni Kitabı Raflardaki Yerini Aldı - Son Dakika
Güncel

Gürz'ün Yeni Kitabı Raflardaki Yerini Aldı

Şair Aydın Gürz’ün 1998-2015 yılları arasında yazılan şiirlerini kapsayan yeni kitabı ’Kelebek Sevdası’ raflardaki yerini aldı.

11.08.2015 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şair Aydın Gürz'ün 1998-2015 yılları arasında yazılan şiirlerini kapsayan yeni kitabı 'Kelebek Sevdası' raflardaki yerini aldı.

1984 Kahramanmaraş Elbistan doğumlu şair Aydın Gürz'ün, ismini 'Ah Ömrüm' şiirinden alan yeni kitabı 'Kelebek Sevdası' yayınlandı. İçerisinde şiir, denemeler bulunan ve 1998-2015 yılları arasında yazılan şiirleri kapsayan eser; aşk, sevgi, umut ve hayata dair birçok duyguyu barındırıyor. Şiirin insan bedenine yapışan güzel bir anlatım olduğunu belirten Aydın Gürz, "Doğup büyüdüğüm coğrafya şiire ve edebiyata, Karacaoğlan'dan, Mahsuni Şerif'e, Abdurrahim Karakoç'a çok önemli isimler kazandırmıştır. Şiir insan bedenine yapışan güzel bir anlatım şeklidir. Türk edebiyatına bu kadar ünlü şair yetiştiren bir coğrafyadan gelen ben, kendi şiirimle bu yolda yürümekten hep onur duydum" dedi.

'Düş Okyanusu' ve 'Yosun Tutar Yalnızlıklar' kitaplarının ardından yayına aldığı üçüncü kitabı 'Kelebek Sevdası' kitabını sevenlerinin beğenisine sunan Gürz'ün sosyal medyada da yoğun bir takipçisi bulunuyor. Gürz'ün yeni kitabı takipçileri tarafından da beğeniyle karşılandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gürz'ün Yeni Kitabı Raflardaki Yerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement