Güvenle Organik Ürünler: Umay Herbal - Son Dakika
Ekonomi

Güvenle Organik Ürünler: Umay Herbal

Kendini her gün yenileyen ve güncelleyen Umay Herbal, müşterilerinin güvenin kazanarak müşterilerine hem sağlık hem de doğallık sunuyor.

11.02.2019 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
sponsorlu içerik

Dededen toruna geçen arıcılık kültürünü markalaştıran Umay Herbal, tüketicilerin hizmetine doğal ve organik ürünler sunuyor.

Umay Herbal firma sahibi Uluç Üstündağ, "Ben makine mühendisliği eğitimi aldım. Bütün aile dededen toruna kadar arıcılıkla uğraşıyordu. Ben de 7 sene mühendislik yaptıktan sonra arıcılığa geri döndüm.Bu değişim kararından sonra İstanbul'a gelerek Umay Herbal markasının tohumların attık. Eken, biçen biziz satan da biz olmaya karar verdik ve sonra hem yurt içine hem yurt dışına satış yapmaya başladık." dedi.

"GÜVEN SIKINTISINI AŞMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Uluç Üstündağ, "Bizim sektörde yaşadığımız en önemli sıkıntı müşterilerin ürünlere olan güven sıkıntısı. Biz de üretimi kendimiz yaparak bu sorunu aşmaya insanların güvenini sağlamaya çalışıyoruz.Biz bu işin içinde olduğumuz için her konuya hakim olabiliyoruz. Arılarda yaşanan salgın hastalıklara karşı mücadele ediyoruz. Sağlıklı ürünler için elimizden gelen tüm mücadeleyi veriyoruz. Ülkemizin çiçek florası oldukça geniş bu da bizi çok farklı bir yere taşıyor. Bu nedenle yurt dışı özellikle Arap ülkelerinden talep görmeye başladık. Buradan alıp oraya götüren turistler sosyal medyada "Made in Turkey" ibaresi ile paylaşıp tanınmamızı sağlıyorlar. Bunlar da bizi çok mutlu eden gelişmeler." şeklinde konuştu.

"BİZ GERÇEK KALİTEYİ ARAYAN MÜŞTERİLERİ İSTİYORUZ"

Üstündağ, "Biz Umay Herbal olarak zincir marketlerin raflarında ziyade sağlık konusuna özen gösteren mağazaların raflarında veya internet ortamında ya da özel organik ürün satan noktalarda yerimizi almak istiyoruz. Biz iyi arı ürünü arayan veya farklı tatlar arayan ya da sağlık için arı ürünü tüketmek isteyen yeni insanlarla birlikte olmak istiyoruz." diye konuştu.

"SERTİFİKASI OLAN ÜRÜNLERE YÖNELSİNLER"

Uluç Üstündağ, "Biz biliyoruz bu tarz ürünlere karşı güvensizlik var. Bu güvensizliği aşmak için müşterilerinize eş-dost tavsiyesinden ziyade daha çok organik ürün sertifikası almayı başarmış ürünleri tercih etmelerini tavsiye ediyoruz. Bunu yaparsak güvenimizi tazeleyebiliriz. Organik ürün tüketerek hem doğaya hem de kendimize faydamız dokunur." ifadelerine yer verdi.

Güvenle Organik Ürünler: Umay Herbal

Son Dakika Ekonomi Güvenle Organik Ürünler: Umay Herbal - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement