Güzelbahçe'de Bayrama Özel Lokma Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Güzelbahçe'de Bayrama Özel Lokma Etkinliği

Güzelbahçe\'de Bayrama Özel Lokma Etkinliği

AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Vasfi Çakıroğlu, Kurban Bayramı nedeniyle düzenlediği lokma etkinliğinde hemşerileriyle buluştu.

15.10.2013 07:30  Güncelleme: 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Vasfi Çakıroğlu, kurban bayramı nedeniyle düzenlediği etkinlikte siyasi arenada renkli görüntülerin yaşanmasına imza attı. Önce CHPli aday adayı Ertan Avkıran'ın seçim bürosunu ziyaret ederek renkli görüntülerin yaşanmasını sağlayan Çakıroğlu, düzenlediği lokma etkinliğiyle hemşehrileriyle buluştu.

CENTİLMENLİK ÖRNEĞİ SEGİLEDİ

Bayram nedeniyle Güzelbahçe eski Belediye Başkanı Ertan Avkıran'ın seçim bürosunu ziyaret eden Çakıroğlu, barışın simgesi olan çiçekleri CHPli aday adayına verdi. Hizmette yarışın Güzelbahçe'ye fayda göstereceğinin altını çizen Çakıroğlu konukların ısrarı üzerine Avkıran'a elleriyle baklava ikram etti, Avkıran'da Çakıroğlu'na ikramda bulundu.. Aday adaylarının birlik- beraberlik ve hoşgörü ortamında yarıştığını ve tek amaçlarının ilçe halkına hizmet etmek olduğunu söyleyen Çakıroğlu, parti teşkilatıyla da birlik olduğunun mesajını verdi.

İZMİR'DE ÖZLENEN TABLO

İlçede Cumhuriyet Halk Partili Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin ve Ak PArti ilçe teşkilatının da yer aldığı etkinlikte renkli görüntüler yaşandı. İzmir'de uzun yıllardan beri görülmemiş bir siyasi ortamın yaşanmasına imza atan Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Vasfi Çakıroğlu, lokma etkinliğinde yaşanan etkinliğin İzmir'de özlenen bir tabloyu oluşturduğunun altını çizdi.

Adaylığını açıkladığından beri büyük ilgi gördüğünü ifade eden Çakıroğlu'nun, bayram kutlamaları sebebiyle düzenlediği lokma programına büyük bir katılım yaşandı. Güzelbahçeliler'in izdihamına uğrayan etkinlikte siyasi arenada ses getiren isimler de yer aldı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin de etkinliğe katılmasıyla politikada özlenen görüntüler yaşandı. İnce'ye lokma ikram eden Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Vasfi Çakıroğlu, Ak Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Kadri Kahraman, Ak Parti Güzelbahçe Teşkilat Başkanı Mustafa Öztürk ve bayram sonrası aday adaylık dosyasını verecek olan Cem Kavur ile katılımcılar bol bol sohbet etti.

DEVAMI GELECEK

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye davete katılımı ile ilgili teşekkür eden Çakıroğlu diğer aday adaylarının programları nedeniyle katılamadığını,ancak ilerleyen günlerde tüm aday adaylarıyla birlikte yapılacak toplantı ve sohbetlerinin Güzelbahçe için yararlarını ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzelbahçe'de Bayrama Özel Lokma Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement