Haftanın Filmlerinden Sizin İçin Seçtiklerimiz! - Son Dakika
Teknoloji

Haftanın Filmlerinden Sizin İçin Seçtiklerimiz!

Haftanın Filmlerinden Sizin İçin Seçtiklerimiz!

Sinema dünyasına bakışımıza bu haftanın filmleriyle kaldığımız yerden devam ediyoruz.

18.07.2014 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinema dünyasına bakışımıza bu haftanın filmleriyle kaldığımız yerden devam ediyoruz.

1.Çöldeki İzler (Tracks)

Avusturalyalı yazar Robyn Davidson'un kendi anılarını anlattığı kitabının bir uyarlaması olan Çöldeki İzler filmi için haftanın en çok dikkat çeken filmi diyebiliriz. Yazarın dört deve ve bir köpek ile 1977 yılında Avusturya çöllerinde yaptığı geziyi konu alan film, bizlere nefes kesen görüntüler sunmasının yanında dönemin şartlarını bizlere anlatarak sömürgeciliğe ve daha bir çok konuya da hikayeyle birlikte değiniyor. Genç bir kadının kendini keşfetmek için yaptığı bu yolculuk size keyifli bir haftasonu fırsatı veriyor.

2. Barselona'da Bir Yaz Gecesi

Rose kuyrukluyıldızı Barselona'da gökyüzünde gözükmesiyle birlikte 567 farklı aşk hikayesi meydana gelir. Barselona'da Bir Yaz Gecesi filmi bize o hikayelerden 6 tanesini romantik komedi türünde anlatıyor.

3. Bir Don Juan Öldürmek

Pelin Batu, Teoman Kumbaracıbaşı, Duygu Şen,  Süleyman Atanısev, Hazal Türesan gibi isimlerin oynadığı film. Bir cinayet vakasının çözülmesini konu alıyor. İdealist bir psikiyatrın kaybettiği hastası üzerine yaşadığı üzüntü ve işine sarılıp internetten bulduğu sorunlu kadınlarla psikoloji üzerine bilimsel araştırmalar yaparken bir cinayete kurban gitmesiyle başlayan hikaye, kahraman polisin olayı çözmeye çalışmasıyla devam eder.

4.Sinyal ( The Signal )

MIT'de birinci sınıf öğrencisi olan ve hackleme hobisine sahip iki arkadaşın başka bir üniversiteye yerleşen arkadaşlarını üniversiteye yerleştirmek için çıktıkları yolculukla başlayan hikaye, iki arkadaşın her zaman uğraştıkları bir hackerın yerini tespit etmeleriyle farklı bir boyuta dönüşür. Uğraştıkları hacker ile yüzleştiklerinde ise işler tamamen değişir, bu iki arkadaş aslında çok farklı bir hikayenin parçasıdırlar. Gerilim ve bilimkurgu filmi olan Sinyal, haftanın en çok merak edilen filmlerinden biri.

5. Arınma Gecesi: Anarşi ( The Purge: Anarchy )

2013 yılında vizyona giren Arınma Gecesi filminin ikincisi olan Arınma Gecesi: Anarşi bugün vizyona giriyor. Yılda sadece bir gece olan ve adına "Arınma Gecesi" denilen bu gece de tüm suçlar serbesttir. Arınma gecesi öncesi evlerine ulaşma amacıyla yolculuk eden ancak benzinlerinin bitmesiyle bu geceyi dışarda geçirmek zorunda kalan bir ailenin gerilim dolu hikayesinin anlatılacağı bu filmi, ilk filmde olduğu gibi yönetmenlik ve senaristlik koltuğunda James DeMonaco var.

6.Hayalet (Phantom)

Bir Rus denizaltısı kaptanının çıkacak olası bir savaşı önlemek için verdiği mücadeleyi anlatan filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Todd Robinson yapmakta. Ed Harris, David Duchovny ve William Fichtner gibi dev isimlerin yer aldığı Hayalet filmi gerçekten çok güçlü bir kadroya sahip.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Haftanın Filmlerinden Sizin İçin Seçtiklerimiz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement