Hakkari'de Hava Hareketliliği - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Hava Hareketliliği

Hakkari\'de Hava Hareketliliği

Sabah saatlerinde Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında hareketli anlar yaşandı.

14.02.2012 15:38  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabah saatlerinde Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığından kalkan helikopterler, Çukurca ilçesi istikametine hareket etti.

Sınır kesimlerinden geri dönüş yapan helikopterler, il merkezindeki Fatih Kışlası'ndan özel askeri birlikleri alarak yeniden sınır boylarına hareket etti. Helikopter hareketliliği halen devam ederken, sınır boylarında örgüt mensupları ile bir çatışmanın yaşanıp yaşanmadığı konusunda henüz net bir bilgi edinilemedi.

15 Şubat nedeniyle örgüt mensuplarının sınır boylarındaki karakollara saldırı girişiminde bulunabileceği istihbaratı üzerine, helikopterlerin sınıra hakim tepelere komando birlikleri indirdiği belirtildi.

ŞIRNAK'TA OPERASYON: 15 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Şırnak Valiliği, Uludere İlçesi kırsalında dün meydana gelen ve 2 askerin şehit olduğu çatışmada ölen PKK'lı sayısının 15'e çıktığı açıklandı.Şırnak ile Uludere ilçesi arasındaki Bestler Dereler Mevkii'nde dün tespit edilen bir grup PKK'lıyı etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon düzenlendi. Operasyonda çıkan çatışmada Jandarma Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram ile Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kurt, şehit oldu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Hava Hareketliliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement