Hakkari'de Karne Sevinci - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Karne Sevinci

Hakkari'de karne sevinciHAKKARİ ve ilçelerinde eğitim gören 74 bin öğrenci, yapılan törenle karnelerini alarak tatile girdi.

09.06.2017 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de karne sevinci

HAKKARİ ve ilçelerinde eğitim gören 74 bin öğrenci, yapılan törenle karnelerini alarak tatile girdi.

Kırakdağ Köyü'ndeki Şehit Yarbay Mesut Kuru İlk ve Orta Okulundaki karne törenine Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, öğretmen ve veliler katıldı. Vali Toprak ve beraberindeki heyet sınıfları tek tek dolaşıp öğrencilerle sohbet ederken polisler de öğrencilere kek ve meyve suyu dağıttı.

İYİ İNSAN OLMAK DERSLERDEN BİLE ÖNEMLİDİR

Daha sonra öğrencilere karneleri Vali Toprak ve beraberindeki protokol tarafından dağıtıldı. Vali Toprak burada öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, "İyi birer insan olmak için çaba gösterin. Vatana, millete, ailenize layık bilgi sahibi olan insan olmak için çalışın. Yaz tatilinizi iyi değerlendirin. Sadece okulda değil hayatın her aşamasında iyi insan olmaya çalışın. İyi insan olmak derslerden bile önemlidir" dedi.

Vali Toprak karne töreni sonrası Çanaklı Köyü'nü de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Hakkari'ye döndü.

Hakkari\'de Karne Sevinci
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Karne Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement