Hakkari'nin Gönüllü Basketbol Eğitmenine Tbf'den Ödül - Son Dakika
Güncel

Hakkari'nin Gönüllü Basketbol Eğitmenine Tbf'den Ödül

Hakkari\'nin Gönüllü Basketbol Eğitmenine Tbf\'den Ödül

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), 10 yıldır Hakkari'de gönüllü olarak basketbol eğitmenliği yapan Mahmut Şimşek'i, Osman Solakoğlu Basketbolla Topluma Hizmet Ödülü'ne layık gördü.

26.02.2013 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), 10 yıldır Hakkari'de gönüllü olarak basketbol eğitmenliği yapan Mahmut Şimşek'i, Osman Solakoğlu Basketbolla Topluma Hizmet Ödülü'ne layık gördü.

Hakkari Gençler Gücü Kulübü'nü 10 yıl önce arkadaşları Erol Hanlıgil ve Cengiz Çatal ile birlikte kuran ve Basketbol Erkekler Bölgesel Ligi'nde mücadele veren takımı oluşturan Mahmut Şimşek, o günden sonra gönüllü olarak basketbol eğitmenliği de yapmaya başladı. Hem kulübün yöneticiliğini yapan hem de takımın antrenörü olan Mahmut Şimşek, aynı zamanda köylere gidip basketbola ilgi duyan gerçleri eğitmeye çalıştı. Kendi imkanlarıyla takımını deplasmanlara da götüren Şimşek'in bu çalışmaları Türkiye Basketbol Federasyonu'nun dikkatinden kaçmadı. Şimşek, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Osman Solakoğlu Basketbolla Topluma Hizmet Ödülü'ne layık görüldü.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIM

Şimşek, ödüyünü 3 Şubat 2013'te Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Beşiktaş- Pınar Karşıyaka basketbol karşılaşması sonrası yapılan törenle Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Ali Özsoy'un elinden alıp, memleketine döndü. Hakkari'ye döndükten sonra idmana çıkan Şimşek, sporcularının sevgi gösterileriyle karşılanıp omuzlarda taşındı. Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye A Klasman hakemliği de yapan Şimşek, Hakkarili gençlere hizmet etmenin kendisine ayrı bir heyecan verdiğini söyledi. Şimşek, "Başarımda takım arkadaşlarımın büyük katkısı var. Hakkari hep kayıp bir kent olarak akıllarda yer almış. Bunu değiştirmek için büyük çaba gösterdik. Şimdi bu ödüle layık görüldüm. Bu benim sorumluluğumu daha da arttırmıştır. Bundan sonra daha çok çalışacağım. Ödülü aldıktan sonra sporcularımın ve eğitim verdiğim gençlerin yüzündeki mutluluk bana daha çok güç verdi" dedi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'nin Gönüllü Basketbol Eğitmenine Tbf'den Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement