Hakkari Valisi, BDP'li Kadın Başkanı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Hakkari Valisi, BDP'li Kadın Başkanı Ziyaret Etti

Hakkari Valisi, BDP\'li Kadın Başkanı Ziyaret Etti

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, Hakkari Belediye Başkanı BDP'li Dilek Hatipoğlu'nu makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

15.04.2014 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, Hakkari Belediye Başkanı BDP'li Dilek Hatipoğlu'nu makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

30 Mart seçiminde Hakkari'nin ilk kadı belediye başkanı olan Dilek Hatipoğlu ve Başkan Vekili olması beklenen Nurullah Çiftçi geçen hafta Hakkari Valisi Kalkan'ı makamında ziyaret etti. Vali Kalkan ise bugün iadei ziyarette bulundu.

Hatipoğlu ve Çiftçi tarafından karşılanan Vali Kalkan, ziyareti ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı Hatipoğlu'na görevinde başarılar dileyen Vali Kalkan, "Geçtiğimiz günlerde bizleri ziyaret ettiniz. Benim için önemli bir gündü. Nezaketiniz için ben teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Hatipoğlu'un göreve gelmesinin Hakkari için bir şans olduğunu belirten Vali Kalkan, "Hakkari'ye bir hanım eli değmeli. Her ne kadar erkek egemen bir toplum da olsa Hakkari, hanımların bakış açısı, yaklaşımları oldukça önemli. Sizin gibi değerli bir arkadaşımızın Hakkari Belediye Başkanlığı görevi üstlenmesi bizim için önemli. Başarılan diliyorum. Birlikte inşallah güzel hizmetlere vesile oluruz. Eşbaşkanınıza, yeni meclise de başarılar diliyorum" iye konuştu.

Hakkari Belediye Başkanı Hatipoğlu ise ziyaretinden dolayı Vali Kalkan'a teşekkür ederek, "İleriki süreçte inşallah Hakkari'de güzel değişiklikler olacak. Bu anlamda sizlerin de desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Bir süre Belediye Başkanı ile makamında basına kapalı görüşen Vali Kalkan, Belediye çıkışında Belediye Başkanı Hatipoğlu ve Çiftçi tarafında Belediye binasının önüne kadar uğurlandı. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Valisi, BDP'li Kadın Başkanı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement