Hande Yener Özel Olarak Hazırlandığı Konserde Göbeğini Gizleyemedi - Son Dakika
Magazin

Hande Yener Özel Olarak Hazırlandığı Konserde Göbeğini Gizleyemedi

Ünlü şarkıcı, aylardır hazırlandığı konser için her şarkıya ayrı kıyafet hazırlattı. 700 metre kumaş harcanan el emeği kıyafetler, Yener'in göbeğini gizlemeye yetmedi.

02.08.2015 10:16  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da sahne alan Hande Yener yılın en ihtişamlı gecesine imza attı. Sahneye 12 kişilik dans ekibi eşliğinde, dev kanatlarla inen Yener, 24 şarkılık hit repertuvarını inanılmaz bir şovla sergiledi. Harcadığı emek ve seyirciye gösterdiği saygıyla tam puan alan Yener, yoğun istek üzerine defalarca bis yaptı. Finalde gözyaşlarını tutamadı.

GÖBEĞİ TAŞTI

Harbiye Açıkhava'da konser veren Hande Yener, dersini iyi çalıştı ve farklı tarz kıyafetleri ile adeta görsel bir şölen verdi. Hande Yener önceki akşam Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sahneye çıktı. Yener 24 şarkıdan oluşan repertuarı için her şarkıya özel kostüm hazırlattı. Yener'in göbeğini açıkta bırakan siyah kıyafetinden taşan kiloları dikkatlerden kaçmadı.

HER ŞARKIDA FARKLI KONSEPT

Kostümleri yaklaşık iki ayda el işçiliğiyle hazırlanırken toplamda 250 bin adet kristal taş kullanıldı. Hakan Akkaya, Yener için 7, dansçılara da 60 parçalık bir koleksiyon hazırladı. Sahnenin teması bilinmeyen bir gelecekte Yener'in lideri olduğu koloninin, terk edilmiş malikaneye yerleşmesiydi. Hayranlarından tam not alan sahne her şarkıda farklı hal aldı.

200 KİŞİLİK EKİPLE ÇALIŞTI

Provaları yaklaşık iki ay süren ve 200 kişilik ekiple çalışılan canlı performansı ve sahne şovuyla Yener, 24 şarkısını seslendirdi. 'Naber' şarkısıyla 500 metre kumaş kullanılarak yapılan dev kanatlarla sahneye asılı bir şekilde beyaz elbisesiyle çıkan Yener, konserin açılışını yaptı. Dünya dans şampiyonlarından oluşan 12 kişilik dans ekibi de sahnedeydi. Yener, çıkışta söylediği 'Naber' şarkısından sonra ışıklı bir duvakla tamamladığı beyaz elbisesiyle sahneye geldi. Yener'e 'Kış Kış' şarkısında 8 kişiden oluşan işaret dili ekibi eşlik etti. Sonrasında giydiği kırmızı elbise ise sosyal medyanın konusu oldu.

"MİKROFON VE AYAKKABIMI ÇALDILAR"

Konserin ikinci bölümünde ise gladyatör şovlarıyla tanınan Stunttwins kardeşler dikkat çekti. Yener de onlara gladyatör kıyafetiyle sahneye çıkıp eşlik etti. Yener, "Ben bu sevginiz sayesinde varım" derken gözyaşlarını tutamadı. Konserin bir bölümünde Yener, sanat camiasındaki dostluklara da göndermede bulundu. Yener, "Sanat camiasından dost olacak diye kafayı kırdım. Sonunda oldu. Berksan'ı geç buldum. Önceden biri ayakkabımı çaldı; diğeri mikrofonumu" dedi.

"DÜNYA YILDIZLARI DA BURADA"

Lady Gaga, Modanna ve Amy Winehouse gibi dünyaca ünlü starların benzeri 3 dragqueen özel kostümleri ile konserin ilgi çeken detayı oldu. Amy Winehouse ölüm yılında 'Back to Black' şarkısına yapılan özel dans koreografisi ve dev fotoğrafı eşliğinde anılırken Yener, "Büyük bir sanatçıydı. Sevgiyle anıyorum." dedi.



Hande Yener Özel Olarak Hazırlandığı Konserde Göbeğini Gizleyemedi

Son Dakika Magazin Hande Yener Özel Olarak Hazırlandığı Konserde Göbeğini Gizleyemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • metehan55: Yazıklar olsun. Ulke şehitler veriyor. Sizde konser verip, egleniyorsunuz. Şeref yoksunu. 33 4 Yanıtla
  • musluman turk: İğrenç kadın cehennem odunu 12 5 Yanıtla
  • isimsiz: çakma lady gaga 13 3 Yanıtla
  • adalet: yaziklar olsun.insan olsaniz konseri ertelerdiniz ortalik bu kadar kötü ve hergün sehit verirken.... 11 1 Yanıtla
  • A: Bu ülkede şehit var bu göbeğini neyi Açıyor utanmAz 7 3 Yanıtla
  • ..: 700m kumas nereye gitmis meraj ediyom handenin ustu bos ciblak yazik ya 8 2 Yanıtla
  • Bir dost: Cehennem odunlari 6 2 Yanıtla
  • 06: Ülkenin bütün sorunları çözüldü, şimdi rahatlıkla Hande Yener in göbeğini tartışalım. 6 2 Yanıtla
  • Zzzzzzzz: Kusuyorum 6 2 Yanıtla
  • dişi asLAn : cok guzel konserdi devam et hayât kısa hiç bsy için üzülmeye degmez en büyük Hdp 0 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement