Harçlık Vermeyen Anne ve Babasına Saldırdı - Son Dakika
3. Sayfa

Harçlık Vermeyen Anne ve Babasına Saldırdı

Harçlık Vermeyen Anne ve Babasına Saldırdı

Aksaray'da harçlık vermeyen ebeveynlerine bıçakla saldıran 23 yaşındaki işsiz genç, polis tarafından yakalandı. Gencin babası çıkan arbedede elinden bıçakla hafif yaralandı.

30.12.2015 13:09  Güncelleme: 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da Hacılar Harmanı Mahallesi'nde 23 yaşındaki işsiz İbrahim Nazlı, iddiaya göre harçlık vermeyen anne ve babasına bıçakla saldırdı. Polis, genç saldırganı yakaladı. Gencin 54 yaşındaki babası Ali Çekiç ise çıkan arbedede elinden bıçakla hafif yaralandı.

MUTFAK BIÇAĞIYLA ANNE VE BABASINA SALDIRDI

Olay, dün Hacılar Harmanı Mahallesi'nde meydana geldi. İşsiz İbrahim Nazlı, iddiaya göre akşam eve gelip babası Ali Çekiç ve annesi 49 yaşındaki Ayşe Nazlı'dan harçlık olarak para istedi. İddiaya göre anne ve babasından olumsuz yanıt alan İbrahim Nazlı, anne ve babasıyla tartışmaya başladı. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan İbrahim Nazlı, mutfaktan aldığı bıçakla annesi ve babasının üzerine saldırdı.

"YA ANASINI YA DA BENİ ÖLDÜRECEK"

Çıkan arbede de Ali Çekiç, elinden hafif yaralandı. Ayşe Nazlı da kendilerine saldıran oğlunu sakinleştirmek isterken, evden kaçan Ali Çekiç, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, İbrahim Nazlı'yı gözaltına aldı. Hastanede tedavi altına alınan Ali Çekiç, "Oğlum zorla para istedi. Ben de 'yok, yarın vereyim' dedim. Onu deyince hemen sinirlendi, boğdu. Nasıl yok diye saldırdı. Sonra bıçakla saldırdı. O sırada annesi tuttu ben kaçtım. İbrahim benim oğlum. Öldürmeye kalktı bizi. Hala da öldürürüm diyor. Şikayetçiyim, ya anasını öldürecek ya da beni öldürecek" dedi.

Ali Çekiç'in yıllarda önce Almanya'ya gitmek için Ayşe Nazlı'dan anlaşmalı olarak boşandığı ve oğlunun kaydını da eşinin üzerine yaptırdığı, Almanya dönüşü de dini nikahla birlikte yaşama devam ettikleri belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Harçlık Vermeyen Anne ve Babasına Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • emekçi: Ak trollar burda yok hayırsız evlat falan dokturuyor ama issiz lik iktidarın suçu Kahrolsun akp 0 7 Yanıtla
  • şşşşşş: kınamayın gençler tabikide evladın yaptığı çok yanlış. belki anne babada da para yokturdur. düşünememiş Allah ıslah etsin helallik alsın af dilesin... ayrıca işsiz kaldım bende ama çalışmak isteyene iş çok. şimdilerde iş beğenmiyor insanlar. 4 0 Yanıtla
  • Ööö: Aksaray halkı kadar yobaz kimse yok 3 0 Yanıtla
  • Icinizden biri: Ah ah boyle Bir abinin elinden neler cektik. Kardeslerim annem babam yemedigimiz dayak iskence kalmadi. Polis uc gun tutar eve gonderir, sonra bunun la aile basbasa kalir. Ya ailesinden biri yada etrafindan birine zarar verir. Allah bu aileninde yaninda olsun.. 2 0 Yanıtla
  • nazim 4ever: 10 sene beklemek niye? iyi olmus otobus paranin cikmamasi 0 1 Yanıtla
  • Sibel: Bu evlat degil bi canavar ya 1 0 Yanıtla
  • 4444: ha senın azını yıyım 5555 aferın lan sana kurban olam lan sana 1 0 Yanıtla
  • Malesef: Polisin tip ofsayt kanki 0 1 Yanıtla
  • 2222: Habercilere sesleniyorum buradan sesleniyorum boyle haber yaparken o sahizlarin gonlu varmiydili acaba haber lere yansitmislar icin 0 0 Yanıtla
  • 2222: Lutfen herkesin gururu ve serefi vardir 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement