Harun Yalçın Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Harun Yalçın Toprağa Verildi

Harun Yalçın Toprağa Verildi

8 Eylül 2011 Perşembe günü saat 11.00 sıralarında evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Keşan Belediye Meclis Üyesi Harun Yalçın (53) 9 Eylül 2011 Cuma günü toprağa verildi.

09.09.2011 20:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalçın için saat 12.00'de Keşan Belediye Binası önünde bir tören düzenlendi.

Tören 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı. Saygı duruşunun ardından konuşan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, kendisinin ikinci görev süresinde ikinci meclis üyesini ebedi istirahatgahına uğurladıklarını belirterek " Genç yaşta bu ikinci kaybımız. Bizle insanoğluyuz. Toplum içersinde yaşıyoruz. Vaad edilmiş bir ömür var. Ne zaman nerde biteceği hiç belli değil. Ben 2.5 yıldır beraber çalıştığım değerli kardeşim, arkadaşım meclis üyemiz merhum Harun Yalçın'dan meclis çalışmalarından verdiği katkılardan dolayı Allah Razı olsun diyorum. Nur içinde yatsın. Belediyemizin iki görev şehidinin öyle anlamlı tarihleri var ki biri bir merhum belediye başkanımızın ölüm yıldönümünde bu merhum değerli kardeşimizde merhum eski belediye başkanımızın ölüm yıldönümüne denk geldi. Ruhları şad olsun. Allah rahmet eylesin. İçimden geçiyor bir daha görmeyelim ama insanoğluyuz. Allah sıralı ölüm versin. Allah geride kalan ailesine sabırlar ihsan eylesin. Belediye çalışanlarına ve meclis üyesi arkadaşlarıma ve ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

Okunan duaların ardından Harun Yalçın'ın cenazesi Yörüker Camii'ne getirildi.

Yalçın'ın cenazesi burada öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlık'a getirildi.

Burada okunan duaların ardından Yalçın'ın cenazesi toprağa verildi.

Yalçın'ın cenaze törenine Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, CHP Keşan İlçe Başkanı Salim Yatıkçı ile Belediye Meclis üyeleri,belediye personeli ve çok sayıda vatandaş ve Yalçın'ın yakınları ve akrabaları katıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Harun Yalçın Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement