Has Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandoğan Demre'de - Son Dakika
Yerel

Has Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandoğan Demre'de

Halkın Sesi Partisi (has) Genel Başkan Yardımcısı Ümmet Kandoğan, Partisinin İlçedeki Örgütlenme Çalışmaları İçin Demre'ye Geldi

08.01.2011 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkın Sesi Partisi (HAS) Genel Başkan Yardımcısı Ümmet Kandoğan, partisinin ilçedeki örgütlenme çalışmaları için Demre'ye geldi.

HAS Parti Genel Başkanı Ümmet Kandoğan, Antalya İl Başkanı Ali Aktaş, Başkan Yardımcısı Aziz Salar ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Nizamettin Işık'ın da yer aldığı heyet, Turkuaz Restaurant'ta vatandaşlarla bir araya geldi.

Kandoğan, burada yaptığı konuşmada, partilerinin milli, yerli ve maneviyatçı ama anti emperyalist bir parti olduğunu söyledi. Partinin iktidarında herkesin adaletten eşit ölçüde yararlanacağını ifade eden Kandemir, şunları söyledi:

'İnsanlar alabildiğince özgür olacaktır. Herkesin refahtan eşit ölçüde yaralanacağı bir Türkiye kuracağız. Bu düşüncelerimizi yaşama geçirmek için geçmişte hangi siyasi partide yer alırsanız alın, herkesi HAS Parti'nin çatısı altına davet ediyoruz.'

İl Başkanı Ali Aktaş da konuşmasında, Demre'de henüz ilçe örgütü kuramadıklarını söyledi. İlçede esnafları ziyaret edeceklerini ve partiye gönül veren vatandaşlarla bir araya geleceklerini belirten Aktaş, kadrolarını, geniş kesimlerin katılımı ile oluşturmak istediklerini ifade etti. Aktaş, Ocak ayı sonuna kadar HAS Parti Demre İlçe Örgütü'nü kuracaklarını kaydetti.

(ACA-ME-FÜ-NÖZ) - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Has Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandoğan Demre'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement