Has Parti Kahta İlçe Başkanı Geyik Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Has Parti Kahta İlçe Başkanı Geyik Açıklaması

HAS Parti Kahta İlçe Başkanı Halil Geyik, gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

16.01.2012 16:40

HAS Parti Kahta İlçe Başkanı Halil Geyik, gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Geyik, partisinin Ocak ayı toplantısında yaptığı konuşmada, Kahta İlçesinin en büyük partisi olmak için çalıştıklarını, gün geçtikçe de daha fazla insana ulaştıklarını belirtti.

HAS Parti İl Başkanı Mustafa Alkayış ise hava muhalefetine rağmen toplantı yapan Kahta İlçe teşkilatına teşekkür etti.

Alkayış, şöyle konuştu:

"HAS Parti olarak bu gün tüm ilçelerimizde aylık ilçe divanlarımızı icra ediyoruz. HAS Parti olarak Kahta ilçemizden büyük başarılar bekliyoruz. Eski partilerin halkımıza kavga dışında verebilecekleri hiç bir şey kalmamıştır. Eski partiler eski Türkiye'yi temsil ediyorlar. HAS Parti, yeni Türkiye'yi müjdeliyor. HAS Parti yeni bir üslupla yoluna devam ediyor. Hakaret etmeden de siyaset yapılabileceğini gösteriyor.

Derliyor, toparlıyor, örnek oluyor. İktidar doğru bir icraat yaparsa tebrik ediyor, teşekkür ediyor, destek oluyor. Yanlış bir icraat yaparsa da en sert muhalefeti gösteriyor. Yani doğruya doğru diyoruz, yanlışa yanlış diyoruz. Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş sevgisi halkımızın gönlünde her gün biraz daha yer tutuyor. Bu sevgi büyüdükçe ülkemizin siyasi üslubu düzelecek ve yeni Türkiye çok daha güzel olacak."

Toplantıya, Kahta Eski Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, HAS Parti İl Başkan Yardımcıları Mehmet Bilgiç, Yusuf Çam, Mehmet Kızılay ve partililer katıldı.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Has Parti Kahta İlçe Başkanı Geyik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement