Hasankeyf'in Yeniden Yerleşim Çalışmaları ve Hak Sahipliği Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Hasankeyf'in Yeniden Yerleşim Çalışmaları ve Hak Sahipliği Toplantısı

Hasankeyf\'in Yeniden Yerleşim Çalışmaları ve Hak Sahipliği Toplantısı

Batman'ın Hasankeyf ilçesinin yeniden yerleşim çalışmaları ve hak sahipliği toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.

08.03.2017 22:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Hasankeyf ilçesinin yeniden yerleşim çalışmaları ve hak sahipliği toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, Hasankeyf yeni yerleşim alanında yürütülen çalışmalar, Ilısu Barajı suları altında kalacak olan köylerin hak sahipliği ve yeni yerleşim alanına taşınacak kamu kurumlarının durumu görüşüldü.

Vali Deniz, Hasankeyf yeni yerleşim alanında hak sahipliği ile ilgili sorunların çözümü konusunda çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Deniz, baraj suları altında kalacak olan köylerin taşınma işlemlerinin en kısa sürede çözülmesi konusunda yetkililere talimat verdi.

Toplantıya, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, vali yardımcısı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Hasankeyf Kaymakamı, DSİ Ilısu Projesi 16. Bölge Müdürü, İl Defterdarı, Çevre Şehircilik İl Müdür Vekili ve ilgili kurumların uzmanları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hasankeyf'in Yeniden Yerleşim Çalışmaları ve Hak Sahipliği Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement