HasFest'18 İle Gençler Senenin Yorgunluğunu Attı - Son Dakika
Güncel

HasFest'18 İle Gençler Senenin Yorgunluğunu Attı

Kadir Has Üniversitesi'nde 3 yıldır Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen HasFest'18 kulüp etkinlikleri ile başlayıp İlyas Yalçıntaş ve Edis konserleri ile devam etti.

04.05.2018 15:37

Üniversitenin Kadir Has Kampüsü'nde her sene öğrenciler tarafından düzenlenen bahar festivalinde bu sene de öğrenci kulüpleri damga vurdu. Senenin bütün stresini kulüp etkinliklerinde atan öğrenciler gün boyu, Dağcılık Kulübü ile düğüm atma workshop'u, ip inişi, ve çadırma kurma yarışması,HasMun ve Hukuk Kulübü ile bilgi yarışması, Sinema Kulübü ile video gösterimi, Halk Oyunları Kulübü ve Dans Kulübü gösterisi ve workshop'u, Müzik Kulübü ile Karaoke ve Akustik Performans, Chefschool ile SushiWorkshop'u gibi pek çok kulübününiversitenin bütün alanlarına yayılan etkinlikleri ile keyifli anlar yaşadı.

Festivali düzenleyen Kadir Has Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Muhammed Alperen Koz ve Öğrenci Konseyi Etkinlik Sorumlusu Elif Aybike Ergin, festivale diğer üniversitelerden de katılım olmasından dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HasFest'18 İle Gençler Senenin Yorgunluğunu Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement