Hastanede Bayram Coşkusu - Son Dakika
Sağlık

Hastanede Bayram Coşkusu

EÜ Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar, Ramazan Bayramı'nı kutladı

02.08.2013 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Üniversitesi (EÜ) Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesinde tedavi gören çocuklar, Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfınca (KİTVAK) düzenlenen etkinlikte Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Hastanede tedavi gören çocuklar ve aileleri ile sağlık çalışanlarının bayramlaştığı etkinliğe katılanlar, palyaço Vefvef'in gösterisiyle eğlendi. Müzik öğretmeni Işıltan Uşaklıgil'in akerdeonu ile çaldığı şarkılara eşlik eden çocuklar, bayram pastası kesti.

KİTVAK gönüllüleri, çocuklara hayırseverlerin desteği ile temin edilen çeşitli bayram hediyeleri verdi.

KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul, gazetecilere yaptığı açıklamada, onkoloji tedavisi gören çocukları sevinçli görmenin kendileri için en büyük mutluluk olduğunu söyledi.

Çocuklar için özel günlerde kutlama programı düzenlemeyi geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Soncul, "KİTVAK olarak var gücümüzle ve sevgiyle gerçekleştirdiğimiz aktivitelerimizle çocuklarımızın keyifli zaman geçirmesine yardımcı oluyoruz" dedi.

Her türlü desteğin büyük anlamı bulunduğunu vurgulayan Soncul, hayırseverlerin fitre ve zekatlarını vakfa bağışlayabileceğini, vakıf tarafından EÜ'de yaptırılan KİTVAK Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi'nin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) yerleşkesine yapılacak konukevinden 15 bin lira karşılığında oda isim hakkı alınabileceğini sözlerine ekledi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık Hastanede Bayram Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement