Freni boşalan vinç dehşet saçtı! 11 aracın karıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Freni boşalan vinç dehşet saçtı! 11 aracın karıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti

Hatay'da freni boşaldığı iddia edilen vinç, karşı yönden gelen ve park halindeki 11 araca çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, 4 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı.

24.04.2021 19:51  Güncelleme: 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Defne ilçesine bağlı Harbiye Mahallesi'nde rampa aşağıya doğru inen vincin iddiaya göre freni boşaldı. Sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 06 AT 1509 plakalı kablo yüklü vinç, karşı yönden gelen ve park halindeki 11 araca çarptıktan sonra durdu.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaşanan kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. 11 araçta ise maddi hasar meydana geldi.


Freni boşalan vinç dehşet saçtı! 11 aracın karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti
Freni boşalan vinç dehşet saçtı! 11 aracın karıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Freni boşalan vinç dehşet saçtı! 11 aracın karıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mustafa: bu aralar araçların üzerine tır kamyon vinç çok devrilmeye başladı pek hayra alamet deyil son bir ayda bu 5 etti yazık günah bu ölen insanlara kamyon tır vb araçların fren sistemlerini her ay düzenli bakım yaptırmaları lazım şöförlerin hayatlarıda tehlikede adamlar evlerine ekmek parası götürecez diye kocaman araçların direksiyonlarına geçiyorlar patronlar biraz az kazansın adam gibi bu araçların bakımlarını yaptırsın çok sıkı denetlemeleri lazım corona kadar tehlikeli bu durum 11 0 Yanıtla

Advertisement