Hatay'da Gezi Parkı Protestocularının Çadırları Kaldırıldıek - Son Dakika
Güncel

Hatay'da Gezi Parkı Protestocularının Çadırları Kaldırıldıek

Hatay\'da Gezi Parkı Protestocularının Çadırları Kaldırıldıek

CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Hatay'da çadırların yanı sıra bazı evlere de operasyonlar düzenlendiğini ve 28 kişinin gözaltında olduğunu söyledi.

22.07.2013 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Hatay'da çadırların yanı sıra bazı evlere de operasyonlar düzenlendiğini ve 28 kişinin gözaltında olduğunu söyledi.

Sabah saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğü binasına gelerek Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç'la basına kapalı görüşme yapan Akgöl, ziyaret çıkışında, Sevgi Parkı'ndaki çadırlara ve il merkezindeki bazı evlere operasyon yapan polisin, 13 kişiyi çadırlarda, 15 kişiyi ise evlerde gözaltına aldığı açıklamasını yaptı. Akgöl, çadırlarda gözaltına alınanların, işlemleri tamamlandıktan sonra akşam saatlerinde serbest bırakılacağını, evlerde gözaltına alınanların ise Adana Cumhuriyet Savcılığı'ndan gelecek karara göre işlemlerinin yapılacağını öğrendiklerini belirtti.

Emniyet Müdürlüğü önünde, gözaltına alınanların yakınlarının yanı sıra, eylemlerde yaşamlarını yitiren Abdullah Cömert ve Ali İsmail Korkmaz'ın ağabeyleri de destek için bekliyor. Abdullah Cömert'in ağabeyi Zafer Cömert, olayların aktif eylemden pasife döndüğü günlerde yapılan bu operasyonun ardından halkın yeniden sokaklara döküleceğini söyledi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay'da Gezi Parkı Protestocularının Çadırları Kaldırıldıek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement