Hatay'da Kaçakçılık ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Hatay'da Kaçakçılık ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı

Hatay'da Kaçakçılık ile Mücadele Koordinasyon toplantısının ikincisi, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'in başkanlığında yapıldı.

15.12.2012 15:25

Hatay'da Kaçakçılık ile Mücadele Koordinasyon toplantısının ikincisi, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'in başkanlığında yapıldı.

Lekesiz, Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, ekim ayında gerçekleştirilen birinci kaçakçılık ile mücadele il koordinasyon toplantısında alınan kararlarla ilgili olarak uygulamada nelerin yapılıp yapılmadığı hususlarını değerlendirdi.

Kaçakçılık olayları ile ilgili 2011-2012 yılı ilk 11 aylık istatistik verilerin değerlendirilmesi, eylem planı ve kaçak geçiş noktalarının sunumu ve son şeklinin verilmesi, ilgili genelgeyle toplantıların yılda en az 2 kez yapılması istenildiğini belirten Lekesiz, toplantının kent ve kurumlar için yararlı ve başarılı olmasını diledi.

Toplantıya, 2. Hudut Alayı ve Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Hasan Polat, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdür Vekili İzzettin Emre ve diğer yetkililer katıldı.

Muhabir: Lale Köklü/ Salim Taş

Yayıncı: Aykut Ünlüpınar - HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'da Kaçakçılık ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement