Havza Muhtarları Derneğinden İftar - Son Dakika
Güncel

Havza Muhtarları Derneğinden İftar

Havza Muhtarları Derneği tarafından iftar verildi.

16.05.2019 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havza Muhtarları Derneği tarafından iftar verildi.

Denizbank Havza Şubesinin katkılarıyla ilçedeki bir restoranda düzenlenen programa Kaymakam Metin Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, dernek başkanı Ahmet Çavdar, Denizbank Şube Müdürü Mesut Özkurt ile siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Yılmaz, programda yaptığı konuşmada, etkinliği organize edenlere teşekkür ederek, "Muhtarlarımızla her fırsatta bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu iftar programı da bu fırsatlardan biri. Ramazanın hürmetine Cenabı Mevla'dan isteğim birlik ve beraberliğimizin bozulmaması." dedi.

Özdemir de muhtarların halkın sorunlarını yakından bilen kişiler olduğunu anlatarak, "Belediyemiz ve Havzalı hemşehrilerimiz arasında köprü görevini üstlenen değerli mahalle muhtarlarımız ile hemşehrilerimize en iyi hizmeti götürmek için çalışmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımız mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımızdır. Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren bu iftar programında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Çavdar ise ramazanın önemine değinerek, "Böylesine güzel ve seçkin günler birlik ve beraberliğimize katkı sağlaması açısından iyi bir fırsattır. İftar yapmamızdaki amaç rahmet ve bereket ayında hem daire amirlerimizle, hem de muhtarlarımızla bir araya gelip aynı sofrada iftar açmaktı. Her yıl Ramazan Ayı içerisinde geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimize uzaktan yakından iştirak eden tüm misafirlerimize yakın alakalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Havza Muhtarları Derneğinden İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement