Hayırsever İş Adamından Şehit Eşi ve Kazada Ailesini Kaybeden 3 Kardeşe Daire - Son Dakika
Güncel

Hayırsever İş Adamından Şehit Eşi ve Kazada Ailesini Kaybeden 3 Kardeşe Daire

Hayırsever İş Adamından Şehit Eşi ve Kazada Ailesini Kaybeden 3 Kardeşe Daire

Fransa’da yaşayan Samsunlu bir iş adamı, bir şehit ailesi ile ailesini trafik kazasında kaybeden 3 kardeşe iki daire hediye etti.

19.03.2015 15:40

Fransa'da yaşayan Samsunlu bir iş adamı, bir şehit ailesi ile ailesini trafik kazasında kaybeden 3 kardeşe iki daire hediye etti.

Fransa'da yaşayan ve adını vermek istemeyen Samsunlu bir iş adamı, anne, baba ile bir kardeşlerini trafik kazasında kaybeden Ümit, Yücel ve Songül Akgül kardeşlere ve şehit eşi olan Çakır Emine Bilir'e birer daire hediye etti. Ailelere daire tapularını Samsun Valisi İbrahim Şahin takdim etti. Aileleri makamında kabul eden Vali Şahin, "Fransa'da yaşayan Samsunlu bir iş adamı böyle bir yardım yapmak istediğini bildirdi. Samsun'da kendi yaptığı inşaatlardan birer daire hediye etmesi tabi çok büyük bir fedakarlıktır. Bundan dolayı kendilerini tekrar tekrar kutluyorum. Bunun da Samsun'da yaşayan diğer iş adamlarına örnek olmasını diliyorum" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Samsun İl Müdür Vekili Tekin Balcı ise, "Fransa'da yaşayan bir iş adamımız bize böyle bir yardım yapmak istediğini söyledi. Biz de Sayın Valimizle irtibat halinde ailelerimizi belirledik. Bu ailelerimize dairelerinin tapularını burada vereceğiz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hayırsever İş Adamından Şehit Eşi ve Kazada Ailesini Kaybeden 3 Kardeşe Daire - Son Dakika


Advertisement