Hayriye Ersoy, Ekonomi Bakanının Eşi Songül Çağlayan'ı Evinde Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Hayriye Ersoy, Ekonomi Bakanının Eşi Songül Çağlayan'ı Evinde Ağırladı

Hayriye Ersoy, Ekonomi Bakanının Eşi Songül Çağlayan\'ı Evinde Ağırladı

Adıyaman eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zafer Ersoy'un eşi Hayriye Ersoy, Adıyaman'da bir takım gezilerde bulunan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın eşi Songül Çağlayan'ı evinde akşam yemeğinde ağırladı.

28.05.2012 14:12

Adıyaman eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zafer Ersoy'un eşi Hayriye Ersoy, Adıyaman'da bir takım gezilerde bulunan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın eşi Songül Çağlayan'ı evinde akşam yemeğinde ağırladı.

Adıyaman'a gelen Songül Çağlayan ve beraberinde bir grup işadamının eşi, kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdikten sonra Hayriye Ersoy'un evindeki akşam yemeğinde; Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici'nin eşi Şengül Bilici, Vali Ramazan Sodan'ın eşi Ayşe Sodan, eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zafer Ersoy'la akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yemek sonrası konuşan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın eşi Songül Çağlayan'ı Adıyaman'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını, ziyaret etmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiklerini ve Adıyaman'da yapacakları bir takım gezilerin beğenilmesini istediklerini ifade etti.

Daha sonra konuşan Songül Çağlayan da, ilk defa Adıyaman'a geldiğini belirterek şunları söyledi: "Adıyaman'daki insanların öncelikle misafirperverliklerine, yakınlıklarına, sıcaklığına ve Adıyaman'ın tarihi kokusuna hayran kaldım. Adıyaman'da müthiş bir tarih var. Daha bugün ilk günümüz, tabi Hayriye Hanımın programında bakıyoruz ki çok yoğun programlar var."

Süryani vatandaşlarla tanıştıklarını, birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel bir dayanışma içerisinde yaşadıklarını belirttiklerini söyleyen Çağlayan, sözlerine şöyle devam etti: "Bunlar bizleri mutlu ediyor. Çünkü, dini, ırkı, dili, mezhebi ne olursa olsun birlik ve beraberliğimizi aynı bayrak altında koruyarak aynı çatı altında yaşayacak ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Bunu burada gördük."

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın eşi Songül Çağlayan ve beraberindeki iş adamlarının eşlerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Adıyaman eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zafer Ersoy'un eşi Hayriye Ersoy da, "Misafirlerimizi ağırlarken Sayın Belediye Başkanımızın, Vali Bey'in, Rektör Bey'in ve bütün il genelinin bana verdikleri güç gerçekten çok büyük. Projeler hazırlarken her zaman desteklerini görüyorum. Amaç, Adıyaman'ı tanıtmak,

aynı zamanda konuklarımızı burada ağırlayarak sosyal sorumluluğumuzu da yerine getiriyoruz."

Adıyaman'ı daha iyi tanıtmak istediklerini anlatan Hayriye Ersoy, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Misafirlerimizi ağırlamak, dolayısıyla kültür elçilerimizin Adıyaman'dan ayrıldıktan sonra dolu donanımlar ile giderek birçok insanımızın Adıyaman'a gelişine vesile olmalarını sağlanmaktadır. Ayrıca, kendilerini evimde ağırlamaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum. İnşallah Adıyaman'dan mutlu bir şekilde ayrılırlar, geldikleri için kendilerine teşekkür ediyorum."

Yapılan konuşmaların ardından gece sohbetlerle devam etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayriye Ersoy, Ekonomi Bakanının Eşi Songül Çağlayan'ı Evinde Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement