HBB'den Kumlu'ya 8,5 Kilometrelik Yol - Son Dakika
Güncel

HBB'den Kumlu'ya 8,5 Kilometrelik Yol

HBB\'den Kumlu\'ya 8,5 Kilometrelik Yol

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kumlu ilçesinin Aktaş Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 8,5 kilometrelik asfalt yolun açılışı gerçekleştirildi.

14.11.2017 16:28

Göreve geldiği ilk günden bu yana Hatay halkının ihtiyaçlarını bin bir özenle hayata geçiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, gerçekleştirdiği kapsamlı üst yapı projeleri ile hemşehrilerine ulaşım kolaylığı sunuyor.

14 Kasım Salı günü gerçekleştirilen açılışa Başkan Savaş'ın yanı sıra, HBB Fen İşleri Dairesi Başkanı Nihat Tazeaslan, CHP Kumlu ilçe başkanı Ali Çimer, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, çok sayıda mahalle muhtarı ve vatandaş katılım gösterdi.

"HATAY'IN HER KÖŞESİNE HİZMET ETMEK BİZLERİ ONURLANDIRIYOR"

Başkan Savaş, "Siz değerli Kumlu halkını 8,5 kilometrelik asfalt yol ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hatay'ın her köşesine hizmet etmek bizleri onurlandırıyor. Kumlu halkının isteklerine kulak vererek daha çok çalışmalar gerçekleştireceğiz" açıklamasında bulundu.

8,5 KİLOMETRELİK YOL AKTAŞ, GÜLOVA VE GÜVENTAŞ MAHALLELERİNİ BİRBİRİNE BAĞLAYACAK

Başkan Savaş konuşmanın ardından Aktaş Mahalle sakinleri ile birlikte 8,5 kilometrelik Aktaş, Gülova ve Güventaş mahallelerini birbirine bağlayan asfalt yolun açılışını gerçekleştirerek, hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HBB'den Kumlu'ya 8,5 Kilometrelik Yol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement