Hekimhan'a Ziyaretler - Son Dakika
Güncel

Hekimhan'a Ziyaretler

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Çeçen, Hekimhan ilçesini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

21.09.2018 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Çeçen, Hekimhan ilçesini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Çeçen ile Hekimhan Belediye Başkan Aliseydi Millioğulları, AK Parti İlçe Başkanı Adil Ağcan ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Nebi Yiğit yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Çeçen incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, Hekimhan Sanayi Caddesi'nde kaldırım ve yol çalışmasının yapıldığını belirterek, şunları söyledi:

"Hekimhan'da çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Atatürk Meydanı'ndan hastaneye kadar yol ve kaldırım çalışması yapılacak. Asfaltlama yapılacak öncelikli Bağyolu Caddesi başta olmak üzere Hükümet Caddesi, marangozcuların bulunduğu sokakla Taner Kışlalı Caddesi ve TOKİ bölgesinde sadece asfaltlama çalışmaları yapılacak. Hava şartlarının durumuna göre en kısa zaman içinde Hekimhanlı vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek için Büyükşehir Belediyesi ve Hekimhan Belediyesindeki ekiplerimiz aralıksız çalışacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hekimhan'a Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement