Hekimoğlu dizisinin çekimleri koronavirüs tedbirleri nedeniyle 1 hafta durduruldu
06.11.2020 07:29
Kanal D ekranında yayınlanan Hekimoğlu dizisinin çekimine artan koronavirüs tedbirlerinden sonra 1 hafta ara verildi. Dizinin yeni bölümü de 17 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek.
Yapımcılığını OJO Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay'ın paylaştığı Hekimoğlu dizisinin merakla beklenen 25. bölümü 10 Kasım Salı akşamı yayınlanmayacak.
"ARTAN TEDBİRLERDEN DOLAYI ARA VERİYORUZ"
Hastanede çekimleri yapılan Hekimoğlu dizisi, son günlerde artan koronavirüs tedbirleri nedeniyle önlem alındı. Dizinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bu hafta sağlık arası. Artan tedbirlerden ötürü bu haftalık ara veriyoruz. Unutmayın ki doktorların da önlem almaya ihtiyacı vardır" ifadeleri kullanıldı.
Dizinin merakla beklenen yeni bölümü ise 17 Kasım Salı akşamı ekranda olacak.
Son Dakika
YSK, toplam 17 partinin seçime girebileceğine karar verdi! DEVA ve Gelecek partisi listede yer almadı
Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Mostafa Mohamed, İstanbul'a geliyor
Sosyal medya fenomeni, barbie bebeğe benzemek için 90 kilo verdi
Selin Ciğerci, reklam yapıp takipçilerini kandırınca sosyal medyada tepki çekti
Büyük Menderes'te alarm! Nehrin kirlilik oranı 4'ncü dereceye ulaştı
Saadet Partisi'nde ittifak çatlağı! Erdoğan'la görüşen Asiltürk'ün açıklaması kriz çıkardı
İntihar için inşaata çıkan vatandaş, karısının tek sözüyle aşağıya indi
Ordu'da rüzgarın etkisiyle büyüyen korkunç yangında üreticinin tüm birikimi kül oldu