PS5 ve PS4'ün başmühendisi Sony'den emekli oluyor - Son Dakika
Gamegar

PS5 ve PS4'ün başmühendisi Sony'den emekli oluyor

PS5 ve PS4\'ün başmühendisi Sony\'den emekli oluyor

Hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5'teki mühendislik çalışmalarına liderlik eden Sony'nin başmühendisi Masayasu Ito, Eylül ayının sonunda emekliliğe ayrılacağını açıkladı.

06.09.2022 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bloomberg'de yer alan habere göre Sony'ye 1986 yılına katılan Masayasu Ito, PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsol platformlarında mühendisliğine liderlik etti. Ito'nun yaptığı duyuru ile bu ay sonunda emekliliğe ayrılacak.

MASAYASU ITO, SONY'DEN EMEKLİ OLUYOR

Sony, PlayStation ve Sony'nin diğer oyun girişimlerinden sorumlu kol olan Sony Interactive Entertainment'ın 60 yaşındaki başkan yardımcısı Masayasu Ito, Sony'nin Salı günü Bloomberg'e verdiği röportajda, 1 Ekim'de şirketten ayrılacağını açıkladı.

Masayasu Ito, 1986'da katıldığı Tokyo merkezli şirkette 2000 yılında konsol bölümüne geçti. PlayStation'daki görev süresi boyunca 117 milyondan fazla satan PlayStation 4 ve yeni nesil konsol PlayStation 5 için mühendislik liderliği yaptı.

Verdiği röportaj ile beraber emekli olacağını duyuran Ito, temsilci direktör ve SIE başkan yardımcısı olarak Sony'yi geride bırakacak.

PS5 ve PS4'ün başmühendisi Sony'den emekli oluyor

Son Dakika Gamegar PS5 ve PS4'ün başmühendisi Sony'den emekli oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement