Bayern Münih Teknik Direktörü Heynckes'ten Şenol Güneş'e Geçmiş Olsun Mesajı - Son Dakika
Spor

Bayern Münih Teknik Direktörü Heynckes'ten Şenol Güneş'e Geçmiş Olsun Mesajı

Bayern Münih Teknik Direktörü Heynckes, "Şenol Güneş harika bir insan ve mükemmel bir teknik adam. Kendisine geçmiş olsun. Bir an önce iyileşmesini diliyorum." dedi.

20.04.2018 14:12  Güncelleme: 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde yaralanan Şenol Güneş için bir 'Geçmiş olsun' mesajı da Almanya'dan geldi.

Siyah beyazlı ekibin UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda elendiği Bayern Münih'in teknik direktörü Jupp Heynckes, Şenol Güneş için geçmiş olsun dileğinde bulundu.

"ŞENOL GÜNEŞ HARİKA BİR İNSAN"

Alman teknik adam yaptığı açıklamada, " İstanbul'a, Şenol Güneş'e selam gönderiyorum. Şenol Güneş harika bir insan ve mükemmel bir teknik adam. Kendisine geçmiş olsun. Bir an önce iyileşmesini diliyorum" dedi.

Bayern Münih Teknik Direktörü Heynckes\'ten Şenol Güneş\'e Geçmiş Olsun Mesajı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bayern Münih Teknik Direktörü Heynckes'ten Şenol Güneş'e Geçmiş Olsun Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • KAAN: FENER KÜMEYE İŞALLAH 14 1 Yanıtla
    umut: AH AH HAKETMEYENLER BU LİGDE YER ALIYOR YA ONA YANIYORUZ 0 0
  • mossi: 2.ci yarı içerde bunlara ne söyledilerse çatacak yer aradılar.Q7 ye seyirci seni sevmiyor köşeye sen git.. Medel e herkese çat, vur kır...demişler anladığım kadarıyla. taliscayı bile tanıyamadım. tolga ya zaten yorum yok. maçın en değerli oyuncusu seçilmeli halka karıştı resmen adam:):): 0 11 Yanıtla
  • muro: elin adamı gavuru türk düşmanı güneş için harika adam diyor. bizse başını yarıp ana avrat küfrediyoruz. fener onun için avrupada degilde burada oynuyor. burada da oynayamıyorya. oyalanıyor. yabancı futbolcular fenerlilerin paralarını cukkalıyor. 8 0 Yanıtla
    umut: BIRAK ONU AZİZ BEY DÜŞÜNSÜN 2 1
  • ŞAMPIYON GS: ezık bahçe 0 0 Yanıtla

Advertisement