Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alkan, Alaca'da - Son Dakika
Yerel

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alkan, Alaca'da

Hitit Üniversitesi Rektörü Alkan, kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret ederek, yerleşke inşaatını inceledi.

31.05.2014 12:50  Güncelleme: 12:56

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Prof. Dr. Alkan, beraberinde Alaca Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kaya ile ilk olarak Alaca Belediye Başkanı Esat Eyvaz'ı ziyaret etti. 30 Mart'ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinde başarısından dolayı Eyvaz'ı tebrik eden Alkan, Eyvaz'a görevinde başarı diledi.

Alaca Belediyesinin üniversiteye büyük destek verdiğini ifade eden Alkan, kurumlar arasındaki işbirliğinin artarak devam edeceğine inandığını belirtti.

Başkan Eyvaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Alaca MYO'nun ve öğrencilerin, ilçenin gelişmesine ve büyümesine katkı yaptığını söyledi.

Kaymakam Ayhan Yazgan'ı ziyaret eden Alkan, üniversitenin çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Alaca MYO'daki akademisyen ve öğrencilerle samimi bir ortamda çalıştıklarını ifade eden Yazgan, üniversitenin Alaca'ya değer kattığını belirtti.

Daha sonra ilçede yapımı devam eden MYO yerleşkesinde incelemelerde bulunan Rektör Alkan, yetkililerden inşaat çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Yerleşkenin Çorumlu hayırsever iş adamı Avni Çelik tarafından yapıldığını anımsatan Alkan, "Yerleşkemiz kısa bir sürede tamamlanıp, hizmete girecek. Katkılarından dolayı Avni Çelik'e teşekkür ediyorum. İlçenin tüm paydaşlarının göstermiş olduğu gayretler sonucunda Alaca MYO büyük bir hızla gelişiyor. Tamamlandığında ilçeye ve Çorum'a büyük değer katacaktır" diye konuştu. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alkan, Alaca'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement