Hizbullah Liderlerinden Lakkis'e Suikast - Son Dakika
Güncel

Hizbullah Liderlerinden Lakkis'e Suikast

Hizbullah Liderlerinden Lakkis\'e Suikast

İranlı Komutan Hacızade: “Hizbullah hedefleri yok etmede nokta atışı kabiliyetine ulaştı”

11.01.2014 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İran Devrim Muhafızları Hava-Uzay Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Emir Ali Hacızade, "Hizbullah'ın gücü son yıllarda o kadar artış gösterdi ki bugün işgal edilmiş topraklardaki her hedefi çok az hata payı ve yüksek nokta atışı kabiliyeti ile yok edebilir" dedi.

Tuğgeneral Hacızade, Fars haber ajansına verdiği demeçte, Hizbullah'ın üst düzey yöneticilerinden Hasan el-Lakkis suikastinin sorumlusunun  "Siyonist rejim" olduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

"Hizbullah bünyesindeki el-Lakkis gibi kişilerin elde ettikleri başarı Siyonistlerin aklının alamayacağı büyüklüktedir. Eğer bir olay olursa o zaman Siyonistlerin düşeceği durum görülmeye değer olacak ve şüphesiz onlar için tasavvur bile edemeyecekleri koşullara sürükleyecek."

"Hizbullah beklenmedik savaş taktikleriyle düşmanı her zaman şaşırtmıştır" diyen Hacızade, 33 Gün Savaşı'nda (Lübnan savaşı) herkesin buna şahit olduğunu belirtti.

Hizbullah'ın birçok katmandan oluştuğunu ifade eden Hacızade, "Siyonistlerin sadece Hizbullah'ın dış kabuğu hakkında bilgi sahibi olabileceğini" kaydetti. - İran

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hizbullah Liderlerinden Lakkis'e Suikast - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement