Hızlı ve Öfkeli 7 ve Avengers: Age Of Ultron Ne Durumda? - Son Dakika
Teknoloji

Hızlı ve Öfkeli 7 ve Avengers: Age Of Ultron Ne Durumda?

Hızlı ve Öfkeli 7 ve Avengers: Age Of Ultron Ne Durumda?

Bu iki filmi izlemeden İlkbahar'ı bitirmeyin.

07.05.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Şu günlerde beyazperdede oldukça ilgi çekici filmler var. Bir süre önce vizyona giren ve 1 milyar dolar barajını aşarak rekor kıran Hızlı ve Öfkeli 7 (Furious 7) ve yakın zamanda seyircilerle buluşan Avengers: Age of Ultron, verebileceğimiz örneklerden yalnızca 2 tanesi ve en çok izlenen filmler aynı zamanda. Yakın bir zamana kadar boxoffice listelerinde Furious 7'yi zirvede görüyorduk, ki yeni Avengers'ın gelmesiyle birlikte zirve el değiştirdi. "Peki bu iki popüler filmde son durum nedir?" diye soracak olursanız, işte kısa cevaplarımız...


Amerika'da son haftanın lideri olan yeni Avengers, Boxofficemojo verilerine göre 5 günde 677 milyon dolarlık gelirin üzerine çıktı bile. 250 milyon dolarlık çekim bütçesi bulunan filmde, Robert Downey, Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans ve Scarlett Johansson gibi isimler rol alıyor.


Hızlı ve Öfkeli 7 ise, 1 aylık süreci geride bırakmış durumda. 190 milyon dolarlık bütçeyle hazırlanan filmde Vin Diesel, The Rock, Michelle Rodrigez, Jason Statham ve geçirdiği kaza sonucu bir süre önce hayatını kaybeden Paul Walker yer alıyor. Furious 7, vizyonda olduğu süreçte şimdiye kadar toplamda 1 milyar 430 milyon dolarlık hasılat elde etti.


Beklentiler, yeni Avengers'ın da ilk film gibi 1 milyar doları geride bırakacağı, Hızlı ve Öfkeli 7'nin de 1.5 milyar doların üzerine çıkacağı yönünde.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Hızlı ve Öfkeli 7 ve Avengers: Age Of Ultron Ne Durumda? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement