Hollanda Ekibi PSV: Fenerbahçe Cocu'yu İstiyorsa Bizimle Anlaşmak Zorunda - Son Dakika
Spor

Hollanda Ekibi PSV: Fenerbahçe Cocu'yu İstiyorsa Bizimle Anlaşmak Zorunda

Hollanda ekibi PSV Eindhoven'ın genel direktörü "Eğer Fenerbahçe, sözleşmesi devam eden Cocu'yu takımın başına getirmek istiyorsa bizimle anlaşmak zorunda" ifadelerini kullandı.

16.06.2018 21:35

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme son olarak Phillip Cocu gelmişti. Menajerinin İstanbul'a geldiği iddia edilen Hollandalı teknik adam için kulübü PSV Eindhoven'dan son dakika açıklaması geldi.

"EĞER COCU'YU İSTİYORLARSA BİZİMLE ANLAŞMAK ZORUNDALAR"

Hollanda basınına konuşan PSV Genel Direktörü Toon Gerbrands, "Eğer Fenerbahçe, sözleşmesi devam eden Cocu'yu takımın başına getirmek istiyorsa bizimle anlaşmak zorunda" ifadelerini kullandı.

Hollanda Ekibi PSV: Fenerbahçe Cocu\'yu İstiyorsa Bizimle Anlaşmak Zorunda
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hollanda Ekibi PSV: Fenerbahçe Cocu'yu İstiyorsa Bizimle Anlaşmak Zorunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Cumhur: Ali Koç gibi bir gezi provakasyoncusundan da ancak bu beklenir. Her yerde TÜRK düşmanlığı yapan hollandadan teknik direktör ve futbolcu almak bu başkana yakışır. İnşallah bir gün bu içerdeki ve dışardaki TÜRK düşmanları hakettikleri karşılığı bulurlar. 5 12 Yanıtla
  • Kakanoz: Koç grubunda çalışan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar. Bu grup cimriliği ile nam salmıştır. Göreceksiniz fenerbahceye hicbir katkısı olmayacak. Önümüzdeki ilk secimde aday olmayacak... 3 3 Yanıtla

Advertisement