Hukuk Vakfı Başkanı Balcı, Erü'de Konferans Verdi - Son Dakika
Yerel

Hukuk Vakfı Başkanı Balcı, Erü'de Konferans Verdi

Hukuk Vakfı Başkanı Balcı, Erü\'de Konferans Verdi

Hukuk Vakfı Başkanı Av. Muharrem Balcı, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Hukuk Fakültesi’nde “Hukuk Devletine Giden Yolda Basamak Taşları ve Kavramlarımız” konulu konferans verdi.

31.03.2017 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hukuk Vakfı Başkanı Av. Muharrem Balcı, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Hukuk Fakültesi'nde "Hukuk Devletine Giden Yolda Basamak Taşları ve Kavramlarımız" konulu konferans verdi.

Hukuk Fakültesi 4. Sınıf Amfisinde düzenlenen konferansa; Rektör Yardımcısı ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğan, Hukuk Vakfı Başkanı Avukat Muharrem Balcı'nın yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Hukuk Vakfı Başkanı Av. Muharrem Balcı, sağlıklı iletişimin olmadığı yerde bilginin de olamayacağını ifade etti.

Balcı, "Sivil hukuk bilincinin bir bilgi toplumu oluşturması anlamında ve topluma yayılması halinde eğer bir hukuk bilgisi varsa, hukuk toplumundan bahsedilebilir. Günümüzde iletişim sağlıksız, çünkü sokakta görüyoruz ki, trafikte en küçük bir şey de insanlar hemen birbirlerine hakaret ve küfür ediyorlar. Daha sonra ne yazık ki öldürmeler, katliamlar gerçekleşiyor. Yani toplum içinde sağlıklı bir şekilde iletişim söz konusu değil. İletişim yoksa bilgi de yoktur. Bilgi yoksa hukuk yoktur. Hukuk yoksa hukuk toplumu yoktur. Hukuk toplumu da yoksa hukuk devleti sadece bir hayaldir" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hukuk Vakfı Başkanı Balcı, Erü'de Konferans Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement