"Hüneriniz Güzel Satışınız Bol Olsun" - Son Dakika
Güncel

"Hüneriniz Güzel Satışınız Bol Olsun"

"Hüneriniz Güzel Satışınız Bol Olsun"

Odabaşı, "Hünerli Eller Yöresel Ürün Pazarını" gezdi ve el emeği ürünlerini yaparak burada satan kadınlarla sohbet etti.

04.05.2012 11:16

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezinde her Perşembe günü açılan "Hünerli Eller Yöresel Ürün Pazarını" gezdi ve el emeği ürünlerini yaparak burada satan kadınlarla sohbet etti. Başkan Odabaşı, standartları gezerek bayan esnaflara "Hüneriniz güzel satışınız bol olsun' dileklerinde bulundu.

"HEPİNİZİN ELİNE SAĞLIK"

Başkan Yakup Odabaşı standartları gezerken ikram edilen ürünlerin tadına baktı. Odabaşı, ürün pazarındaki bayan esnaflar sayesinde Gölbaşı'nın yöresel ürünlerinin Gölbaşı ve Ankara'dan gelen vatandaşlara tanıtılma fırsatı bulunduğuna dikkat çekerek, görevlileri kutladı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Hünerli Eller Yöresel Ürün Pazarı uygulamasından mutlu olduğunu belirterek, belediye olarak böyle bir hizmete önayak olmaktan mutlu olduklarını ifade etti. Gölbaşılı kadınların burada el emeği göz nuru ürettikleri ürünleri pazarladığını söyleyen Odabaşı, pazarda görevli bayan esnafları tek tek kutladı ve pazardan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Hüneriniz Güzel Satışınız Bol Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement