İbrahim Tatlıses'ten Yılmaz Tatlıses'e Üzen Vefasızlık - Son Dakika
Magazin

İbrahim Tatlıses'ten Yılmaz Tatlıses'e Üzen Vefasızlık

İbrahim Tatlıses\'ten Yılmaz Tatlıses\'e Üzen Vefasızlık

2 Kasım'da vefat eden usta bestekar ve müzisyen Yılmaz Tatlıses'in cenazesine soyadını verdiği İbrahim Tatlıses katılmadı.

06.11.2018 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İbrahim Tatlıses, Ferdi Tayfur, Zeki Müren gibi birçok ünlü sanatçıya bestelerini veren ve birçok bildiğimiz eserin altında imzası olan Yılmaz Tatlıses 2 Kasım'da yaşamını yitirdi. Cezane törenine ise soyadını verdiği İbrahim Tatlıses katılmayarak sadece çelenk gönderdi.

CENAZEYE SADECE POLAT YAĞCI KATILDI

İbrahim Tatlıses'e soyadını ve birçok eserini veren Yılmaz Tatlıses'in cenazesine sanat camiasından sadece yapımcı Polat Yağcı katıldı. İbrahim Tatlıses ise sadece çelenk gönderdi. Yılmaz Tatlıses'in cenazesi; Zincirlikuyu Mezarlığı'nda kılınan namazın ardından Feriköy Mezarlığı'na defnedildi.

İbrahim Tatlıses'ten Yılmaz Tatlıses'e Üzen Vefasızlık

YILMAZ TATLISES'İN EN ÇOK BİLİNEN ESERLERİ

"Mavi Mavi", "Seni Sevmeyen Ölsün", "Ağla Gözlerim", "Hatıran Yeter" gibi bir dönem fırtınalar estirmiş şarkıların söz yazarı ve bestekarı olan ses sanatçısı Yılmaz Tatlıses'in vefat haberini yazar Onur Akay duyurmuştu.

YILMAZ TATLISES NEDEN ÖLDÜ?

Yılmaz Tatlıses'le ilgili bir yazı kaleme alan Onur Akay, "İbrahim Tatlıses'e soyadını veren ünlü şarkıların söz yazarı ve bestecisi Yılmaz Tatlıses'i kaybettik. Nuri Sesigüzel'den İbrahim Tatlıses'e, Müslüm Gürses'ten Ferdi Tayfur'a ve Zeki Müren'e kadar çok sayıda ünlü isim tarafından şarkıları okunan ses sanatçısı, söz yazarı ve besteci Yılmaz Tatlıses, ekim ayında Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. 73 yaşındaki değerli sanatçımız, KOAH hastalığına yakalanmış ve akciğerleri iflas etmişti." ifadelerini kullanarak Tatlıses'in hastanede çekilmiş fotoğrafını da paylaşmıştı.

Son Dakika Magazin İbrahim Tatlıses'ten Yılmaz Tatlıses'e Üzen Vefasızlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Veda : Erbil gibi olmadığı İçin gitmemiş 1 0 Yanıtla
  • Kiler: Bi zengin olsaydııı. Gider ağlardı dünya böyle işde 1 0 Yanıtla

Advertisement