İçişleri Bakanı Şahin, Ordu'da Konser İzledi - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakanı Şahin, Ordu'da Konser İzledi

İçişleri Bakanı Şahin, Ordu\'da Konser İzledi

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Samsun Devlet Opera ve Balesi'nin Anadolu türkülerini çok sesli müzikle harmanlayarak sahneye taşıdığı 'Seslerle Anadolu' konserini izledi.

19.02.2012 00:35

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Samsun Devlet Opera ve Balesi'nin Anadolu türkülerini çok sesli müzikle harmanlayarak sahneye taşıdığı 'Seslerle Anadolu' konserini izledi.

Ordu İli Kültür ve Kalkınma Vakfı Kadın Platformu'nun 'Eğitimi ve Gençliği Desteklemek' amacıyla düzenlediği 'Seslerle Anadolu' konseri Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde sahnelendi. Konseri İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu Milletvekilleri Fatih Han Ünal ve Mustafa Hamarat, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, protokol mensupları ve kalabalık bir sanatsever topluluk izledi.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Karadeniz türkülerinden Ege zeybeğine, İstanbul şarkılarından Mevlana'ya, Karagöz Hacivat'tan Köroğlu'na uzanan geniş bir yelpazeyi barındıran ve yaklaşık 2 saat süren 'Seslerle Anadolu' konserini ilgiyle takip etti.

"SANAT GÜNEŞİ Ordu'DA"

Konserin ardından kürsüye çıkarak kısa bir konuşma yapan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, şunları söyledi:

"Sahnede sanat icra eden değerle sanatçılarımız, arkadaşlarımız kardeşlerimizdir. Programımızın adı 'Seslerle Anadolu'ydu. Ama sahnede sadece sesi duymadık. Sahnede sözler vardı, sahnede hareket vardı, sahnede, sahnenin hemen ön tarafında sazlar vardı. ve hareketler vardı. Sanatın birçok yönünü aynı anda eş zamanlı bir şekilde izledik. ve bu akşam sanat güneşi Ordu'daydı. Güneş batmıştı ama o batan güneş başka. Doğan bir güneş, sanat güneşi Ordu'daydı. Zira Ordu, sanatın turizmin, sporun merkezi idi.

Markasıdır demiştik. Bu akşam birlikte bunu yaptık." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı Şahin, Ordu'da Konser İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement