Iğdır'da "Beyin Gücünü Etkin Kullanma Sanatı Konferansı" - Son Dakika
Yerel

Iğdır'da "Beyin Gücünü Etkin Kullanma Sanatı Konferansı"

Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İdeal Gençlik Kulübü tarafından, "Beyin Gücünü Etkin Kullanma Sanatı" konulu konferans düzenlendi.

10.10.2013 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İdeal Gençlik Kulübü tarafından, "Beyin Gücünü Etkin Kullanma Sanatı" konulu konferans düzenlendi.

Yazar Ali Erkan Kavaklı, Kültür Merkezi'nde düzenlenne konferansta yaptığı konuşmada, insanın en büyük servetinin beyni olduğunu, onu yararlı olacak şeyler için kullanması gerektiğini belirtti.

Kavaklı, beynin nasıl daha etkili kullanılabileceği, beyin jimnastiği, insan zekasının nasıl çalıştığı ve konularına de değinerek, şöyle konuştu:

"Öğrencinin zihin ve bedeninin yanı sıra ruh ve kalbini de beslemeliyiz. Bedenin sağlıklı olması, zihnin de sağlıklı olmasını sağlar. Her türlü bilgi, beyni zenginleştirir ve daha iyi çalışmasına yardımcı olur. Beyin ve hafıza, tıpkı kol ve bacak kasları gibidir. Her gün spor yapan insanın vücut kasları geliştiği gibi insan beyni de öğrenme, okuma, konferans ve seminerlerle gelişir. Bilgi beyni besler, beynin büyümesini sağlar. İnsan zekası, her yaşta gelişir ve bir şeyler öğrenir" dedi.

Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şadi Eren, konferansın ardından Kavaklı'ya plaket verdi.

Kavaklı, daha sonra kendisini dinlemeye gelen öğrencilere kitaplarını imzalayarak hediye etti. - Iğdır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Iğdır'da 'Beyin Gücünü Etkin Kullanma Sanatı Konferansı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement