İki Kişiyi Öldürüp 3 Kişiyi Yaralayan Firari Zanlı: Su Akar Yatağını Bulur, Buraya Kadarmış - Son Dakika
Güncel

İki Kişiyi Öldürüp 3 Kişiyi Yaralayan Firari Zanlı: Su Akar Yatağını Bulur, Buraya Kadarmış

Adana'da 7 ay önce restoran ortakları arasında çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetmiş 3 kişi yaralanmıştı. Balık yerken yakalanan firari zanlı "Su akar yatağını bulur" dedi.

24.04.2018 10:39  Güncelleme: 11:51

Adana'da bir restoranda 2 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı kavganın aranan zanlısı, Muğla'da yakalanarak cezaevine gönderildi.Yakalandığı sırada polislere "Buraya kadarmış" diyen zanlı gazetecilere ise "Su akar yatağını bulur" dedi.

7 AY ÖNCEKİ KAVGADA 2 KİŞİ ÖLMÜŞ 3 KİŞİ YARALANMIŞTI

Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı'ndaki restoranın ortakları Kemal D. ve Erkan Çoral (39) arasında 11 Eylül'de hisselerin devri konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle kavga çıkmıştı. Silahlı kavgada, Murat Sultan (39) ile Orhan Koğa (35) olay yerinde hayatını kaybetmiş, Erkan Çoral, Serkan K. ve Ömer Karabacak yaralanmıştı.

İki Kişiyi Öldürüp 3 Kişiyi Yaralayan Firari Zanlı: Su Akar Yatağını Bulur, Buraya Kadarmış

ZANLILAR TUTUKLANIRKEN İŞLETMECİ KAÇMIŞTI

Zanlılardan olayda yaralanan ve tedavisi tamamlanan Serkan K. (35) ile diğer şüpheliler Seyit Y. (39), Çağlar G. (34) Gökhan A. (34), Erdinç S. (41) ve Ali E. (33) tutuklanmış, Ömer D. (34) ve Abdülmümin A. (47) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Olayın ardından kaçan mekanın ortağı ve işletmecisi şüpheli Kemal D'nin yakalanması için de çalışma başlatılmıştı.

BAŞKASININ KİMLİĞİYLE OTELDE KALDIĞI TESPİT EDİLDİ

Bir türlü yakalanamayan Kemal Daş'ın izini ise Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü buldu.

Organize polisi, zanlının Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahte kimlikte konakladığı otelde tatil yaptığını saptadı.

İki Kişiyi Öldürüp 3 Kişiyi Yaralayan Firari Zanlı: Su Akar Yatağını Bulur, Buraya Kadarmış

YAKALANAN ZANLI TUTUKLANDI

Bunun üzerine bir ekibi Bodrum'a gönderen organize polisi, Kemal Daş'ı takip etmeye başladı. Polis, Daş'ın otelden çıkıp bir balıkçıya gideceğini belirledi. İki polis Daş'ı takip ederken iki polis de müşteri kılığına girerek balıkçıya gitti. Daş'ın siparişi geldiği sırada polisler müdahalede bulundu. Daş'ın ilk tepkisinin "Buraya kadarmış" olduğu öğrenildi.

"SU AKAR YATAĞINI BULUR"

Daş, daha sonra Adana'ya getirildi. İşlemleri tamamlanan Daş, 2 kişiyi öldürmek ve 3 kişinin de yaralanmasına sebep olmak suçundan adliyeye gönderildi. Adliyeye gitmeden önce sağlık kontrolünden geçirilen Daş, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Su akar yatağını bulur" dedi. Daha sonra nöbetçi mahkemeye çıkartılan zanlı tutuklandı.

İki Kişiyi Öldürüp 3 Kişiyi Yaralayan Firari Zanlı: Su Akar Yatağını Bulur, Buraya Kadarmış
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İki Kişiyi Öldürüp 3 Kişiyi Yaralayan Firari Zanlı: Su Akar Yatağını Bulur, Buraya Kadarmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Zaza : 1 balık yerken yakalanmadi 2 zaten teslim olacaktı 3 buraya kadarmış demedi 4 vatan haini muamelesi yaptılar KEMAL DAS ile bana ben onu bunu bilmem benim safim belli davasında haklı olanın adam olananin yanındayım isimlerin bir önemi yok hak neyse o Saygılarımla ZAZA 4 1 Yanıtla
  • adanalı: BU ADAM YATMAZ ..AÇIKTAN TAHLİYE OLUR ...SİLAHI KULLANANAN KİŞİ DEĞİL ..OLAYDA ÖLMEMEK İÇİN ARABASIYLA KAÇMIŞTIR ...KEMAL DAŞ ...her ne kadar olayın BAŞ SEBEBİYSEDE hakim SİLAHSIZ OLDUĞUNDAN beraat verecek..ayrıca yaralıyı hastaneye götürmeside SUÇ İNDİRİMİ ...yani DENETİME DEVAM 4 0 Yanıtla
  • TÜRK: Su testisi su yolunda 2 0 Yanıtla
  • Ede: Adam zaten cevap vermiş çekeceği cezayı da biliyor.. Su akar yatağını bulur 1 1 Yanıtla

Advertisement