İlçe Belediye Başkanları Şarkışla'da Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

İlçe Belediye Başkanları Şarkışla'da Bir Araya Geldi

Şarkışla, Altınyayla, Gemerek, Deliilyas, Çepni, Sızır, Gürçayır ve Cemel belediye başkanları Şarkışla ilçesinde bir araya geldi.

04.11.2015 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkışla, Altınyayla, Gemerek, Deliilyas, Çepni, Sızır, Gürçayır ve Cemel belediye başkanları Şarkışla ilçesinde bir araya geldi.

Belediyede gerçekleşen toplantıda,  2015 yılı çalışma programı, komisyon üyeleri ve norm kadrosu belirlendi.

Birlik encümen üyeliği başkanlığına, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz seçilirken, Altınyayla Belediye Başkanı Necmettin Mermer, Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gürçayır Belde Belediye Başkanı Osman Özkan, Çepni Belde Belediye Başkanı Murat Uçar da üye oldu.

Birlik muhasebecisi olarak da Atilla Dinç görevlendirildi.

Toplantı sonrası AA muhabirine açıklamada bulunan Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, kısa adı GAŞKAP olan Gemerek, Altınyayla ve Şarkışla Katı Atık birliğinin çalışmaları hakkında şunları söyledi:

"Birliğin yapmakla görevli olduğu bazı hususlar var. Fakat maddi ve teknik imkanların yetersizliği nedeniyle yerine getiremiyoruz. Bunların içerisinde çöplerin depolanması, değerlendirilmesi ve bertarafı için alt yapı çalışmaları var. Her türlü atıktan enerji elde etmek için gerekli tesisleri kurmak istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İlçe Belediye Başkanları Şarkışla'da Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement