İlçe Milli Eğitim Müdürü, Son Defa Müdürlerle Bir Toplantı Yaptı - Son Dakika
Yerel

İlçe Milli Eğitim Müdürü, Son Defa Müdürlerle Bir Toplantı Yaptı

İlçe Milli Eğitim Müdürü, Son Defa Müdürlerle Bir Toplantı Yaptı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, merkez ve köy okullarında görev yapan okul müdürleriyle toplantı yapıldı.

28.02.2013 11:52

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, merkez ve köy okullarında görev yapan okul müdürleriyle toplantı yapıldı.

Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya; Kahta Kaymakamı Metin Esen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç, şube müdürleri, okul müdürleri ve Ar-Ge birimi yetkilileri katıldı. Toplantıda birinci dönem eğitim analizi yapılarak 2011-2012 eğitim öğretim yılında yapılan faaliyetlerde başarı gösteren müdürlere başarı belgeleri verildi. Tayini Malatya'ya çıkan Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç da toplantıda bir veda konuşması yaptı. Kılınç, Kahta'ya atanmasıyla birlikte eğitim adına yapılan çalışmalar hakkında bir değerlendirme konuşması yaptı. Kılınç konuşmasında, "Kahta'da müdürlüğe üç yıl önce Şubat ayında başladım. Benim de sizler gibi muzdarip olduğum husus, Kahta ilçemizin imajının il nezdinde çok iyi olmadığıydı. Bununla ilgili sizlerle birlikte çok fazla gayret içerisinde olduk. Özellikle de ilçe kaymakamımızın çok fazla desteğini aldık. Çok fazla kişinin desteğini ve yardımını gördük. Burada teker teker isimlerini sayamıyorum. Gerek okul yöneticilerimiz olsun ve gerekse öğretmenlerimiz olsun, birlikte çalıştığım ekip çok iyi bir ekipti. Böyle bir ekipte çalıştığım için de kendimi çok şanslı hissediyorum. Üç yıllık süre zarfında biz Kahta'nın imajını ne kadar değiştirdik, neler yaptık hepiniz biliyorsunuz. Kahta, eskiden kötü bir örnek olarak gösterilirken, şimdi iyi bir örnek olarak gösteriliyor. Herhangi bir toplantıda Kahta'da yapılan faaliyetlerden ve yürütülen projelerden bahsedilir oldu. Bu bizi ziyadesiyle gururlandırıyor" dedi.

Tayini hakkında da açıklamalarda bulunan Kılınç, "Malumunuz Malatya'yla ilgili benim 2007 yılından beri devam eden bir isteğim vardı. Kısmet bu güneymiş. Bizler, görev nerede olursa olsun tabii ki orada işimizi yapacağız. Eğitim kaygısı dışında benim Kahta'da hiçbir kaygım olmadı. Eğitimi bizler eğitimcilerle beraber kendi içimizde çözmeye çalıştık. Şükürler olsun geldiğimiz noktada hakkımızda iyi konuşuluyorsa, bu bizim için en büyük ödül olmuştur" diye konuştu.

Kaymakam Metin Esen de, Milli Eğitim Müdürü Kılınç'ın tayini dolayısıyla bir konuşma yaptı. Esen, "Kamu görevi yapan herkesin görev süresi bir şekilde belirlenmiştir. Bu öğretmenler için de, müdürler için de, kaymakamlar için de geçerlidir. Böylece ilçe milli eğitim müdürümüz de görev süresini tamamladı. Önemli olan bu görevlere atandıktan sonra bunu en iyi şekilde yapmaktır. Burada çok güzel şeyler söylendi ve ne iyi ki görevimizi böyle en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Umuyorum ki bu herkese kısmet olur. Görev bilinciyle hareket ettikten sonra bizim mutsuz olmamıza neden olacak hiçbir şey olamaz. Bu yüzden herkes işini yaparak mutlu olma yolunu seçmelidir. Milli eğitim müdürümüze gittiği yerde de buradaki gibi başarılı bir çalışma diliyorum. Çalışmalarından dolayı kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Toplantı, eğitim faaliyetlerinde başarı gösteren müdürlere Kaymakam Esen tarafından başarı belgesi verilmesiyle sona erdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlçe Milli Eğitim Müdürü, Son Defa Müdürlerle Bir Toplantı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement