Ilgın'da "Harçlığımı Paylaşıyorum" Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Ilgın'da "Harçlığımı Paylaşıyorum" Kampanyası

Ilgın Şehit Ali Gümüş İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, maddi durumu iyi olmayan arkadaşları ve aileleri için "Harçlığımı Paylaşıyorum" isimli kampanya başlattı.

27.10.2017 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ilgın Şehit Ali Gümüş İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, maddi durumu iyi olmayan arkadaşları ve aileleri için "Harçlığımı Paylaşıyorum" isimli kampanya başlattı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç, öğrencilerin sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi arkadaşları ve aileleri için yardım kampanyası düzenlediklerini belirtti.

Kampanyanın en güzel yanının öğrencilerin, ihtiyaç sahibi arkadaşlarına kendi harçlıklarından biriktirdikleri paraları ile yardımda bulunmaları olduğunu ifade eden Kılınç, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimiz sosyal sorumluluk içerisinde hazırladıkları 'Harçlığımı Paylaşıyorum' projesini önemsiyoruz. Tamamen öğrencilerimiz tarafından başlatılan kampanya 3 Kasım Cuma gününe kadar devam edecek. Kampanyanın son bulması ile okul yönetimimiz belirlediği öğrenci ve ailelerine gerekli yardımları öğrencilerimizle birlikte adreslerine ulaştıracaklar. Ben emeği geçen başta öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul idaresini tebrik ediyorum. Allah'ım kendilerinden razı olsun."

Proje sorumlusu Enes Toparlak ise, gönüllü arkadaşları ile projeyi yürüttüklerini dile getirerek "Sınıfları gezerek kampanya hakkında bilgiler veriyorum. Arkadaşlarından kampanya için destek istiyorum. Böyle bir projede yer aldığım için çok mutluyum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ilgın'da 'Harçlığımı Paylaşıyorum' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement