İLKO İlaç Sanayindeki Yerini Aldı - Son Dakika
Güncel

İLKO İlaç Sanayindeki Yerini Aldı

İLKO İlaç Sanayindeki Yerini Aldı

İLKO, Anadolu'da yapılan en büyük yatırımla ilaç sanayindeki yerini aldı.

03.01.2012 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da 250.000 m2 üzerine inşa edilen fabrikası ve Ankara'daki Ar-Ge merkezi ile Anadolu'da yapılan en büyük ilaç üretim yatırımı olan İLKO İlaç Sanayi ve Tic. A.Ş., tıbbi tanıtım ve satış temsilcisi eğitimlerini de tamamladı.

Sektörde elli yıla yakın bir süredir faaliyet gösteren Öncel ailesinin bilgi birikimiyle kurulan İLKO, tüm yapılanma sürecini tamamlayarak faaliyetlerine başladı.

İlaç sanayinde etkin olabilmek için farklı ürün geliştirmek ve yüksek kapasiteli üretim yapabilmek bilinci ile hareket eden İLKO, ilk adım olarak Ankara Hacettepe Üniversitesi Teknokent'te Ar-Ge merkezini kurdu ve uzman kadrosu 2009 yılında Ar-Ge çalışmalarına başladı. Kısa bir süre önce de, Konya'da 250.000 metrekare arazi üzerine inşa edilen fabrikasıyla üretime hazır hale gelerek yapılanmasını tamamlamasının ardından sektördeki yerini aldı.

Bu paralelde İLKO, 03-24 Aralık 2011 tarihleri arasında Antalya'da düzenlediği "Tıbbi Tanıtım ve Satış Temsilcisi Eğitimi" sonunda, yeni ve dinamik tıbbi tanıtım ve satış temsilcisi kadrosunu bünyesine kattı. İLKO'nun portföyünde santral sinir sistemi hastalıkları, gastrointestinal sistem hastalıkları ile allerjik rinit ve ürtiker tedavisine yönelik ilaçlar bulunmakta.

İLKO'nun 3 önemli güç kaynağı: Global Hedefleri, Misyonu ve İnsana Yaptığı Yatırım"

20 günü aşkın bir süre devam eden eğitimin ardından tıbbi mümessil olmaya hak kazananlara yönelik yaptığı konuşmada, İLKO'nun hedeflerini ve değerlerini vurgulayan İLKO İlaç Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel şöyle konuştu: "Bizi hedeflerimize güçlü misyonumuz taşıyacaktır. Çünkü biz, sağlığı bireyin kendisi için olduğu kadar, bir aile meselesi olarak da görmeyi misyon ve çalışma felsefesi olarak benimsiyoruz. Bu nedenle, tüm sosyal paydaşlarımızı bir ailenin parçası olarak değerlendirerek çözümler üretiyoruz. Sizler de artık bu ailenin bir ferdisiniz. İLKO'nun hedefi Türkiye sınırlarını aşan bir Türk markası olmak ve bayrağımızı Türkiye dışındaki coğrafyalarda da dalgalandırmaktır."

"Sağlıklı bireyler, mutlu aileler" felsefesiyle faaliyetlerine başlayan İLKO, Türkiye'deki ve dünyadaki insanların yaşam kalitesini yükseltmek için belirlediği hedeflerle global bir ilaç üreticisi olmayı amaçlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İLKO İlaç Sanayindeki Yerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement