İnegöllü Emre, Kesilen Sağ Kol İçin Destek Bekliyor - Son Dakika
Güncel

İnegöllü Emre, Kesilen Sağ Kol İçin Destek Bekliyor

İnegöllü Emre, Kesilen Sağ Kol İçin Destek Bekliyor

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde, 3 ay önce iş kazası sonucu sağ kolunu kaybeden 20 yaşındaki Emre Taşdemir, 41 bin Euro tutarındaki protez kol ve tedavisi için destek bekliyor.

02.02.2017 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde, 3 ay önce iş kazası sonucu sağ kolunu kaybeden 20 yaşındaki Emre Taşdemir, 41 bin Euro tutarındaki protez kol ve tedavisi için destek bekliyor.

Taşdemir, geçen yıl 1 Kasım'da, dikkatsizlik sonucu çalıştığı palet fabrikasındaki makineye sağ kolunu sıkıştırtırdı. Taşdemir, Bursa Özel Medicabil Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Emre Taşdemir'in parçalanan kolu sağ omzundan kesildi. Kolunu kaybeden Emre Taşdemir, işsiz kalmanın yanı sıra çok sevdiği sporu da bırakmak zorunda kaldı.

Aynı zamanda psikolojik sorunları bulunan Taşdemir, bir süre önce İstanbul'da açılan en medikal fuarına giderek kaybettiği kolu yerine protez yapılabilme umuduyla incelemelerde bulundu. Fuarda bir kolu protez olan bir kadınla görüşen genç, aldığı bilgiler karşısında umutlandı.

Protez kol tedavisinin 41 bin Euro olduğunu öğrenen Emre Taşdemir, ailesinin ekonomik koşulları olmadığı için gereken parayı bulamayınca kaymakamlık ve Bursa Valiliği'nin yolunu tuttu. İnegöl Kaymakamlığı'nca İnegöl genelinde yardım kampanyası başlatılırken, Emre Taşdemir, daha sonra Bursa Valiliği'ne de başvurarak kampanyanın Türkiye geneline yayılmasını sağladı. Emre Taşdemir, şöyle dedi:

"3 aydan bu yana sağ kolum olmadan yaşamaya çalışıyorum. Bir süre sonra araştırmalar sonucunda İstanbul'daki bir medikal fuarına gittik. Orada iş kazası geçiren vatandaşlarla görüştük. Onlardan bilgiler aldık Protez kol oldukça maliyetli. Benim ailem bunun maliyetini karşılayacak durumda değil. Şuan çalışamıyorum. Üstümü giyemiyorum. Eğer protez kol olursa daha rahat bir şekilde hareket edebilirim. Eski kolum gibi olmayacak ama bana yardım edebilecek. Bir çok işimi protez kolla yapabilirim."

Taşdemir, protez kol takılırsa hayatının kolaylaşacağını ve iş bulabileceğini kaydederek, hayırseverlerden destek istedi.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegöllü Emre, Kesilen Sağ Kol İçin Destek Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement