İngilizce Kursu mu Arıyorsunuz? Doğru Adres ''InfoLANG Dil Okulları'' - Son Dakika
Advertorial

İngilizce Kursu mu Arıyorsunuz? Doğru Adres ''InfoLANG Dil Okulları''

İngilizce'yi nerede öğreneceğinizi ve hangi kursu seçeceğinizi düşünürken ayrıca kendinize şu soruyu da sorabilirsiniz: İngilizce'yi neden öğrenmeliyim?

15.08.2017 13:34  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Günümüz koşullarında hemen herkesin bilmesi gereken bir dil olan İngilizce, aynı zamanda evrensel bir dildir. Özellikle de uluslararası şirketlerde geçerli olan bu dil, kişilerin firmalar tarafından kabul edilmesinde de son derece etkili olmaktadır. Bu gibi önemli sebeplerden dolayı da her geçen gün çok daha fazla sayıda kişi tarafından İngilizce kursları araştırılmaya devam etmektedir. Gün geçtikçesayısında da son derece ciddi bir artış meydana gelmektedir. Bu sebeple de kişilerin tercih yaparken oldukça büyük bir hassasiyet ve dikkat içerisinde olmaları gerekmektedir

İngilizce öğrenmek iş hayatında size yardımcı olur ve kariyerinizde ilerlemenizi sağlar. Araştırmalar ortalama olarak dil bilgilerini işlerinde kullanan kişilerin %8 daha fazla kazandığını göstermektedir (kaynak: BBC). Firmaların üçte birinden fazlası adayları yabancı dil bilgileri için seçmektedir. Uluslararası iş dünyası iletişim kurmak için sıklıkla İngilizce'yi tercih etmekte ve çalışanlarından da birden fazla dil konuşabilmelerini istemektedir.

Ancak dil öğrenmek için gidilen, geleneksel ve klasik yöntemlerin izlendiği çoğu eğitim kurumunda dil öğrenmeye çalışmanın bir çıkmaza girmesiyle, dersten derse koşan ancak yine de İngilizce'yi öğrenemeyen ve zaman kaybeden insanlara gün geçtikçe yenileri ekleniyor. İşte bu noktada kişilerin bu eksiğini tamamlayabilmek ve Türkiye'de İngilizce'yi bilen kişi sayısını artırabilmek amacıyla, "Öğretme Garantisi" nin mucidisektöre çözümler sunmaya devam ediyor.

Öğretme Garantisi Sunan İlk Eğitim Kurumu

Öğretme garantisi sunan ilk eğitim kurumu olan InfoLANG'te, InfoLANG Metodu ile yabancı dil öğrenin! InfoLANG Dil Okulları ayrıcalıklarından biri de Öğretme Garantisi® dir. InfoLANG Dil Okullarında Öğrencilerimiz Öğretme Garantisine otomatik olarak sahip olurlar. Öğretme Garantisi kapsamında derslerine düzenli olarak devam eden öğrencilerimiz başarısız oldukları ya da tekrar etmek istedikleri grup derslerini ücretsiz olarak tekrar etme hakkına sahiptirler.

Özellikle de iş hayatında çok daha başarılı bir kariyere sahip olmak isteyen kişiler için, son derece büyük bir önem teşkil etmeye de devam etmektedir.

Dil Koçluğu ile İngilizce Öğrenmek

InfoLANG Dil Okullarının başlattığı "Dil Koçluğu" ile kişi için doğru eğitim sistemi uygulaması bulunmaktadır. Kendi yaş ve alanlarına uygun sınıflarda eğitim alan öğrencilerin, İngilizce öğreniminde anahtar rol oynayan 4 beceri "Speaking, Listening, Writing, Reading" ile "Gramer ve Kelime Dağarcığı (vocabulary)" konularındaki gelişmeleri yakından takip edilir. Eksik bulunan kısımlarda; uzman eğitmenlerce kişiye özel rehberlik sistemi uygulanarak, öğrencinin eksiklerinin giderilmesi ve performanslarının artırılması sağlanmaktadır.

Bireysel eğitimler dışında, uzmanlığını kurumsal eğitimlerinde de kanıtlamış olan InfoLANG Dil Okulları; aynı zamanda, şirketlere sunduğu özel "dil eğitim partnerliği" ile iş ortaklarının her türlü ihtiyacına çözümler üretebilmek için ücretsiz danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Türkçe'yi öğrenmiş ve konuşuyorsanız, her dili öğrenebilir ve konuşabilirsiniz.

Dünyada en çok kullanılan, her gün birçok alanda maruz kaldığımız İngilizce'yi öğrenmek ve konuşmak en kolay olan dillerden birisidir. Psikolojik bariyerlere takılmamak gerekir. Yeni öğrenilen bir dilin nasıl öğrenildiğini anlamak için küçük çocukların ilk Türkçe konuşmaya başladıkları anları göz önünde bulundurabilirsiniz. Yani yeni dil öğrenirken cümleleri ters söylemek, He, She zamirlerini bile karıştırmak, eksik söylemek, takılmak gayet normal süreçlerdir.

Biz InfoLANG Dil Okulları olarak her eğitimin başında kursiyerlerimizi bu süreçlere psikolojik olarak hazırlarız. İngilizce kursuna gelenlerin tamamının zaten bilmediği ve öğrenmek için geldiği, hata yapmasının gayet normal ve gerekli olduğu hatta hata yapmasının düzeltilmesi ve öğrenmesi için bir gereklilik olduğu unutulmamalıdır. Özetle İngilizceyi öğrenmek için doğru yerden başlarsanız doğru sonuçlara ulaşabilirsiniz.

InfoLANG Dil Okulları'nın, Yeni dönemde size özel olarak hazırladığı uygun ödeme koşulları ve kontenjanlardan yararlanmak için kaydınızı .

Son Dakika Advertorial İngilizce Kursu mu Arıyorsunuz? Doğru Adres ''InfoLANG Dil Okulları'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement