Kayseri'de İnşaatın Bekçi Kulübesinde Yangın: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de İnşaatın Bekçi Kulübesinde Yangın: 1 Ölü

Kayseri\'de İnşaatın Bekçi Kulübesinde Yangın: 1 Ölü

Kayseri'de bir inşaatın bekçi kulübesinde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.

30.03.2014 13:55  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de Talas ilçesi Mevlana Mahallesi, İkbal Caddesi Vilayet Sokak'ta bir inşaata ait bekçi kulübesinde sabah saatlerinde yangın çıktı.

YANMIŞ CESEDİ ÇIKARTILDI

Kulübeden duman yükseldiğini gören mahalle sakinleri itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Kulübeden, inşaatı devam eden binanın müteahhidinin oğlu olduğu öğrenilen Atilla Duman'ın (17) yanmış cesedi çıkartıldı. Duman'ın sobayı yakmak için tiner döktüğü sırada yangın çıktığı ve kulübeden çıkamayarak öldüğü öğrenildi.

"İTFAİYE GELMEDEN ZATEN ÖLMÜŞTÜ"

Mahalle sakinlerinden Serkan Aydın, evinin balkonundayken kulübeden dumanların yükseldiğini gördüğünü ve hemen itfaiyeye haber vererek yangına müdahale etmek için koştuğunu söyledi. Diğer mahalle sakinleriyle birlikte kulübenin camlarını kırarak yangına müdahale etmeye çalıştıklarını belirten Aydın, "İçeriye girdiğimizde alevler henüz yükselmemişti, duman çıkıyordu. Baktığımızda çocuk yerde yanmış halde yatıyordu. O sırada itfaiye geldi ve bizi dışarı çıkarıp yangına müdahale etti. Çocuk itfaiye gelmeden zaten ölmüştü" diye konuştu. Öte yandan Duman'ın yakınları olay yerinde fenalık geçirdi. Duman'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'de İnşaatın Bekçi Kulübesinde Yangın: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement