Instagram, WhatsApp ve Facebook'a Erişim Sorunu: Fotoğraflar Yüklenmiyor - Son Dakika
Teknoloji

Instagram, WhatsApp ve Facebook'a Erişim Sorunu: Fotoğraflar Yüklenmiyor

Instagram, WhatsApp ve Facebook\'a Erişim Sorunu: Fotoğraflar Yüklenmiyor

Milyonlarca kullanıcıya sahip uygulama Instagram'a dünya çapında erişim sorunları yaşıyor. Gelişmeleri anlık olarak aktarıyoruz.

03.07.2019 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medya denince ilk akla gelen platform olan Instagram, Amerika'nın doğusu ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın farklı alanlarında çöktü.

Instagram'ın hem mobil uygulamasında hem de internet sitesinde bağlantı sorunları yaşanmaya başlandı. Özellikle hikayeleri yükleme ve içerikleri görme konusunda büyük sorunlar çıkartan uygulamanın sunucularında sorunlar oluştuğu düşünülüyor.

Instagram çöktü mü?

Instagram, WhatsApp ve <a class='keyword-sd' href='/facebook/' title='Facebook'>Facebook</a>'a Erişim Sorunu: Fotoğraflar Yüklenmiyor

Haritaya bakıldığı zaman özellikle Birleşik Krallık ve Almanya arasındaki bölgenin etkilendiği gözlemlenirken Avrupa'nın farklı kısımlarında da etki görülebiliyor. Haritada Türkiye'de bir sorun yokmuş gibi görünse de bağlantı sorunlarının ülkemizde de yaşandığını belirtmekte fayda var. Muhtelemen bu sorunlar, sunucuların ortak olmasından kaynaklanıyor.

Facebook çöktü mü? Facebook'a fotoğraf yüklemede problem yaşanıyor:

Instagram, WhatsApp ve Facebook'a Erişim Sorunu: Fotoğraflar Yüklenmiyor

Facebook ana uygulaması ve internet sitesi üzerinden de erişim sorunları yaşandığı söyleniyor. Yukarıdaki haritada, Facebook'un da tıpkı Instagram'da olduğu gibi benzer bölgelerde sorun yaşadığı görülüyor. Kullanıcılar Facebook'taki görsellerin yüklenmediğini, yapay zeka tarafından yapılan otomatik içerik yazılarını gördüklerini iletiyorlar.

WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'dan fotoğraf indirilemiyor:

Instagram, WhatsApp ve Facebook'a Erişim Sorunu: Fotoğraflar Yüklenmiyor

Facebook ve Instagram'dan yaşanan fotoğraf görüntüleme ve ön yükleme sorunları WhatsApp için de geçerli. Kullanıcılar WhatsApp üzerinden gönderilen fotoğrafları indiremediklerini söylüyorlar. Görsel indirme işlemleri sırasında WhatsApp aşağıdaki uyarıyı veriyor:

Instagram, WhatsApp ve Facebook'a Erişim Sorunu: Fotoğraflar Yüklenmiyor

Facebook, WhatsApp ve Instagram erişim sorunuyla ilgili yaşadıklarınızı, aşağıdaki Tweet'i yanıtlayarak bize aktarabilirsiniz:

Sizden gelen sorun bildirimleri Açıklaması

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Instagram, WhatsApp ve Facebook'a Erişim Sorunu: Fotoğraflar Yüklenmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement