Kendi adını taşıyan siteyi almak için ablasına dava açan Hadise, kaybedince sinirlerine hakim olamadı - Son Dakika
Magazin

Kendi adını taşıyan siteyi almak için ablasına dava açan Hadise, kaybedince sinirlerine hakim olamadı

Ablası Hülya Açıkgöz ile çalıştığı dönemde açılan kendi adını taşıyan sitesinin haklarını ablasından almak istediği için mahkemeye başvuran Hadise, davayı kaybetti. Kötü haberi alınca sinirlerine hakim olamayan şarkıcı, Instagram hesabından paylaşım yaparak ablasına öfke kustu.

21.02.2020 14:01  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birlikte çalıştığı ablası Hülya Açıkgöz ile arası açılan şarkıcı Hadise, ablası menajerliğini yaptığı dönemde aldığı "hadise.com"un domainini almak için dava açtı. Davayı kaybeden Hadise, hırsını Instagram hesabından yaptığı paylaşımla çıkardı.

ABLASINA DAVA AÇTI

Uzun bir süredir domain adresini geri almaya çalışan Hadise, sorunu ablasıyla çözemeyince olayı mahkemeye taşıdı. 3 Kasım 2004 senesinde kaydedilen domain adresi için ünlü şarkıcı, 2 Aralık 2019 tarihinde Belçika'daki ablasına dava açtı. Hadise'nin geçtiğimiz senenin sonlarına doğru başlayan domain davası, ünlü şarkıcının beklediği gibi sonuçlanmadı.

Kendi adını taşıyan siteyi almak için ablasına dava açan Hadise, kaybedince sinirlerine hakim olamadı

HADİSE DAVAYI KAYBETTİ

2012 yılında site domainini, Hadise'nin menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz, 30 bin dolar ödeyerek satın almıştı. Hadise, Türkiye'de marka tescili bulunmasına rağmen davayı kaybetti.

"ZEHİRLİ İNSAN ZEHİRLİDİR"

Davayı kaybettiğini öğrenen Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlerle öfke kustu: "'O hala senin kız kardeşin' demekten vazgeçin. Zehirli insan zehirlidir! Aile olsun ya da olmasın size sürekli zarar veren insanlardan kaçmakta özgürsünüz."

Kendi adını taşıyan siteyi almak için ablasına dava açan Hadise, kaybedince sinirlerine hakim olamadı
Kendi adını taşıyan siteyi almak için ablasına dava açan Hadise, kaybedince sinirlerine hakim olamadı

Son Dakika Magazin Kendi adını taşıyan siteyi almak için ablasına dava açan Hadise, kaybedince sinirlerine hakim olamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • İbrahim: Ben hülyadan yanayım gençler 26 16 Yanıtla
    ...: bize ne 3 0 Nedise: Bende 0 0
  • Sarı hoca : çok AÇKGÖZ bunlar. 40 2 Yanıtla
  • Osmanli: Ülkemize yakışmıyorsun belcikada git seni görünce sindiremiyorum 24 9 Yanıtla
    Keke: Sindiremiyorsan sen git 2 1
  • Erdo: Bunlardaki beyni kuşa taksan kuş ters uçar hayır niye ingilizce yazıyorsun örneğin bakkal rüstem nerden bilsin ingilizceyi ya da ayşe teyze bu yaştan sonra translateyi mi açsın 24 4 Yanıtla
    Danimarka : Amcaların teyzelerin bu yazıyıda merak etmesinler 5 13
  • Ne mutlu türküm diyene: Türkçe varken ne diye bu adı ünlü kişiler yabancı yazar anlam vermiş değilim sanırım daha zeki bilgili gösterdiklerini sanıyorlar ama ne yazıkki öyle görünmüyorsunuz .ben daha yabancı bir adı ünlünün türkçe yazılı bir paylaşımını görmedim . Türkiyedeyiz türküz ana dilinizi konuşun . 16 8 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: İğrenç mahlukat içindeki pisliği kusmuş. 10 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement