İntihar Eden Kadın Doktor, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

İntihar Eden Kadın Doktor, Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul'da çalıştığı hastanenin 6'ncı katından atlayarak intihar eden asistan Doktor Melike Erdem, son yolculuğuna uğurlandı.

01.12.2012 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da çalıştığı hastanenin 6'ncı katından atlayarak intihar eden asistan Doktor Melike Erdem, son yolculuğuna uğurlandı.

Çalıştığı Samatya İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 6'ncı katından atlayarak intihar eden Asistan Doktor Melike Erdem (30) için Şakirin Cami'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Erdem'in annesi Sebahat Erdem, İstanbul İl Sağlık Müdürü Ali İhsan Dokucu, akrabaları, arkadaşları ve sevenleri katıldı. Arkadaşları ve sevenleri, genç doktorun tabutu başında uzun süre gözyaşı döktü. Melike Erdem için ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından Nakkaştepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Öte yandan İstanbul İl Sağlık Müdürü Ali İhsan Dokucu, Erdem'in intihar nedeniyle ilgili soruya "Nedeni net olarak bilemiyorum. Ancak şu an, konuşulması gerekenin bu olduğunu düşünmüyorum. Allah rahmet etsin" şeklinde cevapladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İntihar Eden Kadın Doktor, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement