İntihar Eden Uzman Çavuş, Memleketi Selendi'de Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

İntihar Eden Uzman Çavuş, Memleketi Selendi'de Toprağa Verildi

İntihar Eden Uzman Çavuş, Memleketi Selendi\'de Toprağa Verildi

İstanbul'un Tuzla İlçesi'nde, kendisi gibi asker olan iki arkadaşıyla kaldığı evde başına dayadığı beylik tabancasıyla intihar eden 24 yaşındaki uzman çavuş Ramazan Kaçar'ın cenazesi, memleketi Manisa'nın Selendi İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

16.06.2015 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Tuzla İlçesi'nde, kendisi gibi asker olan iki arkadaşıyla kaldığı evde başına dayadığı beylik tabancasıyla intihar eden 24 yaşındaki uzman çavuş Ramazan Kaçar'ın cenazesi, memleketi Manisa'nın Selendi İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Tuzla Piyade Okulu'nda görevli uzman çavuş Ramazan Kaçar'ın cenazesi bugün öğlende, ambulansla Selendi'nin Yenice Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi. Kaçar'ın Türk bayrağına sarılı tabutu evin önüne geldiğinde gözyaşları sel oldu. Anne Şerife ve baba Muzaffer Kaçar, çocuklarının tabutuna sarılıp, "Biz seni böyle beklemiyorduk" diyerek, gözyaşı döktü. Kaçar çiftinin, bu durumu yürekleri dağladı. Üç çocuklarından ortancası olan Kaçar'ı kaybetmenin acısını yaşayan anne Şerife Kaçar, sinir krizi geçirdi. Acılı anneyi, yakınları koluna girip, güçlükle sakinleştirebildi.

Evin önünde helallik alınmasını ardından Kaçar'ın cenazesi öğlen Yenice Mahallesi Camisi'ne götürüldü. Burada düzenlenen askeri törene, Manisa Merkez Komutanı Albay Murat Yılmaz, Alaşehir Garnizon Komutanı Albay Mehmet Tahtabiçen, Selendi İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mustafa Akpınar, MHP'li Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, askeri personel ile Selendiler ile yakınlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 1000 kişi katıldı. Bir yıldır uzman çavuş olarak askeriye de görev yapan Kaçar'ın cenazesinde baba Muzaffer Kaçar, taziyeleri kabul etti. Anne Şerifa Kaçar, sık sık oğlunun tabutu önüne konulan çerçeveli fotoğrafına sarılıp, ağladı.

Selendi Müftüsü Ramazan Coşkun'un kıldırdığı namazın ardından Kaçar'ın askerlerin omzunda taşınınan cenazesi Nurullah Efendi Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Uzman çavuş Ramazan Kaçar, dün İstanbul Tuzla'da, sabah saatlerinde birlikte kaldığı ev arkadaşlarına özel bir telefon görüşmesi yapacağını söyleyip, geçtiği yan odada başına dayadığı tabancasıyla intihar etmişti. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İntihar Eden Uzman Çavuş, Memleketi Selendi'de Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yılmaz güler: Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin. 0 0 Yanıtla

Advertisement