İphone 6 ve İphone 6 Plus Avea İletişim Merkezleri'nde Satışa Sunulacak - Son Dakika
Güncel

İphone 6 ve İphone 6 Plus Avea İletişim Merkezleri'nde Satışa Sunulacak

İphone 6 ve İphone 6 Plus Avea İletişim Merkezleri\'nde Satışa Sunulacak

Avea, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı İstanbul’da Bağdat Caddesi, Ankara’da Kızılay Caddesi ve Mersin’de Forum Alışveriş Merkezi’nde bulunan mağazalarında düzenleyeceği özel etkinliklerle satışa sunacak.

25.09.2014 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avea, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ı İstanbul'da Bağdat Caddesi, Ankara'da Kızılay Caddesi ve Mersin'de Forum Alışveriş Merkezi'nde bulunan mağazalarında düzenleyeceği özel etkinliklerle satışa sunacak.

Şirket açıklamasına göre, 25 Eylül akşam saatlerinde başlayacak aktivitelerin yer alacağı etkinliklerle teknoloji meraklılarını mağazalarında ağırlayacak Avea, 26 Eylül 00: 01'de iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerinin satışını gerçekleştirecek.

İlk satışı ise Bağdat Caddesi'ndeki Avea mağazasında kasanın başına geçecek Türk Telekom Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Balcı yapacak.

Düzenlenecek etkinliklerin sunuculuklarını, Bağdat Caddesi'nde Ali Tınaz, Ankara Kızılay Caddesi'nde ise Ercüment Şansal yapacak.

Avea mağazalarını ziyaret eden tüm konuklar hem ikram ve şovlarla ağırlanacak hem de sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak.

İstanbul'da Bağdat Caddesi Kat İletişim, Ankara'da Kızılay Caddesi Yalçıner İletişim ve Mersin Forum AVM'de Gürgençler İletişim'de düzenlenecek etkinlikler, 25 Eylül saat 18: 00'de başlayacak, 26 Eylül saat 02.00'ye kadar devam edecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İphone 6 ve İphone 6 Plus Avea İletişim Merkezleri'nde Satışa Sunulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement